Donald Trump sier at han nå liker Taylor Swift 25 prosent mindre

9. okt 2018 kl. 00:00
LITT MINDRE TAYLOR-STREAMS FRA DONALD FREMOVER (INSTAGRAM, YOUTUBE)
Donald Trump er ikke Team Tay. Vel, i alle fall mindre enn før. 
Kanskje ikke så rart, når Taylor Swift dagen i forveien annonserte at hun i neste måned skal stemme på to demokrater, fremfor Trumps favoritt.
Her anslår Donald at han nå liker musikken hennes 25 prosent mindre. Dog med en glis:   

I mellomvalget 6. november skal Taylor stemme i Tennessee, hvor hun går for demokratene Phil Bredesen og Jim Cooper.

28-åringen skriver at hun gjerne vil stemme på en kvinne, men at synspunktene til den republikanske senatskandidaten Marsha Blackburn skremmer henne. 
Taylor skriver at Marsha blant annet… Stemte imot kvinners rett til å få lik lønn som menn… Et lovforslag som skal gi bedre beskyttelse når det kommer til vold mot kvinner i hjemmet og stevnemøtevoldtekt (date rape)… At handelsnæringen skal kunne nekte å ta imot homofile par… Og at homofile par ikke skal få lov å gifte seg.  
Presidenten skryter av Marsha i snutten ovenfor og kaller henne en «fantastisk kvinne». 
– Jeg er sikker på at Taylor Swift ikke vet noe om henne, sier Trump.

Taylor er opprinnelig ikke fra sørstatene, men flyttet fra Pennsylvania til Tennessee som 14-åring for å bli country-stjerne. (For så å switche til pop i 2014 via albumet 1989.)

Nedenfor er Taylors støtte til demokratene, som gjør at hun trolig mister noen millioner fans i USA (og noen i Norge). 
Da country-trioen Dixie Chicks i 2003 under en London-konsert sa at de skammet seg over George Bush og Irak-krigen, ble de møtt med massiv boikott blant store deler av den konservative fanbasen sin i USA. Det tok syv år før bandet dro på en ny turné. 

 
Taylor Swifts mest berømte nemesis Kanye West (gitt at Katy Perry ikke er mer berømt) har lenge forkynt sin støtte til Donald Trump, blant annet på nettet. Men kort tid etter at Lana Del Rey skrev en lang kommentar til ham på Instagram, ser han ut til å ha slettet sine sosiale medier: Se kommentaren her
Før Ye forlot Twitter, twitret rapperen at han skal møte Trump i Det hvite hus(et) denne uken. Møtet skal etter planen skje på torsdag.