Den norske appen Voisey kan gi Norge nye stjerner

3. des 2018 kl. 00:00

Lei av at lip-syncere og karaokefans stjeler oppmerksomheten fra de virkelige musikktalentene? Nå kommer TikTok-utfordreren som tar sang-, rap- og produsenttalentene på alvor. I dag lanseres Voisey; en norskprodusert musikkapp som gjør det bedre, enklere og vesentlig morsommere å spille inn vokal på mobilen. Med Voisey kan du legge på Auto-Tune, harmonier, klang, ekko og andre effekter på beats fra talentfulle produsenter like enkelt som du legger hundeører og blomsterkranser på ansiktet ditt i Insta og Snap. Dette betyr at du mer eller mindre kan bruke de samme effektene som benyttes av verdens største artister – helt gratis.

Med Voisey kan sangere og rappere finne instrumentaler fra artister, produsenter og andre låtskrivere og la seg inspirere til å lage ny musikk – og vice versa. 

Voisey lanseres med en låtskriverkonkurranse via Warner Chappell der brukere av appen kan kjempe om å vinne tid i studio med stjerneprodusent Jesper Borgen.

Godsnuten har over tre milliarder streams og låter med blant andre Alan Walker og Bebe Rexha på CV-en. For å delta i konkurransen skal brukerne spille inn sine egne ideer over beats fra den norske Grammy-vinnende låtskriver- og produsentduoen GoToGuy.

Voisey ble sluppet hos App Store i dag.
(Foreløpig kun tilgjengelig for iPhone.) 730 vil i samarbeid med Warner Chappell og Voisey kåre tre vinnere. Last ned Voisey, velg en valgfri GoToGuy-beat og last opp ditt bidrag i appen, så er du automatisk med i trekningen! 
Kjør deg opp på NORSK MUSIKK her