Cardi B sier hun og Offset skal skilles

5. des 2018 kl. 00:00

Se video.

Se dette innlegget på Instagram

check up time with mommy and daddy .

Et innlegg delt av CARDIVENOM (@iamcardib)


Etter nesten to år som hip-hopens svar på Sonja og Harald forteller Cardi B onsdag morgen at hun og Offset har gjort det slutt 🙁 

Cardi begynte å date Migos-rapperen i starten av 2017, og i september samme år giftet de seg i en hemmelig seremoni. I juli fikk de datteren Kulture Kiari Cephus, Cardis første og Offsets fjerde barn.

Nå er det altså slutt. 

Bronx-superstjernen sier via Instagram at hun og barnefaren er gode venner og businesspartnere, men at de ikke var har vært et par på en stund. Cardi sier at de romantiske følelsene bare tok slutt, men at de fortsatt har mye kjærlighet for hverandre.

(Raust å ikke nevne Offsets mange ventejenter som grunn til bruddet.)

Cardi sier også at en skilsmisse er på vei. Se video:

Se dette innlegget på Instagram

There you go..peace and love

Et innlegg delt av CARDIVENOM (@iamcardib)


I kommentarfeltet håper mange fans at det bare er en ondskapsfull spøk.

Artigper Chris Crocker («Leave Britney alone») skriver at riktig nok er han en homofil mann, men han vet at han kunne behandlet Cardi riktig <3

Offset skrev angivelig «Ya’ll won» i kommentarfeltet etter mye negativitet, men den kommentaren er borte nå. (Hvis den egentlig var der i det hele tatt.) Offset har ikke fortalt om bruddet via sin egen profil. 

Andre spekulerer i om det er et pr-stunt i forkant av Cardi og Offsets kommende albumslipp.
Begge de andre Migos-medlemmene har sluppet soloskiver i år, og Offset skal etter planen ut med sitt i neste uke, med «Red Room» som første singel.
 

I snutten ovenfor sier «Bodak Yellow»-rapperen at det har vært over lenge, men for bare to uker siden postet hun dette på Instagram: 
 

Se dette innlegget på Instagram

Let me get a kishh😘

Et innlegg delt av CARDIVENOM (@iamcardib)


Dagen etter dro de på ferie sammen og Cardi skrev at hun ville utføre oralsex på ham gjennom telefonen (<3), samtidig som hun minnet om datoen til soloalbumet hans:

View this post on Instagram

Fine ass 😍I’ll suck ya dick right thruu this phone 😤😤….hubby album coming 12-14 🔥🔥🔥

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) onFans spekulerer derfor i om Offset har vært utro igjen, eller om de bare har latet som om alt var bra den siste tiden for å unngå rykter. 

Cardi møtte ikke opp i rettssalen forrige uke. Der skulle hun møte søstrene Jade og Baddie Gisom  anklager henne for å ha fått dem banket opp. Angelig etter at Cardi fant ut at en av dem hygget seg litt for mye med Offset.


Nicki Minaj tok jentene til forsvar, og
hyret dem artig nok inn til musikkvideoinnspilling.

Se også: Travis Scott svarer på utroskapsanklagene 

100 % gladsak: Carpool Karaoke med Migos