Britney Spears avlyser 32 konserter

4. jan 2019 kl. 00:00

Tar pause på ubestemt tid på grunn av faren.

Se dette innlegget på Instagram

🌹🌹🌹

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)Etter fjorårets verdensturné, som blant annet svingte innom Telenor Arena, skulle Britney Spears etter planen returnere til Las Vegas for et nytt, langvarig opphold.

Piece of Me
-oppfølgeren Domintion skulle starte med 32 shows fra februar til august, men nå er alle konsertene kansellert. 

Grunnen er at Britneys far, James Spears, er alvorlig syk. – Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte med dette, fordi det er så vanskelig for meg å si. Jeg kommer ikke til å fremføre mitt nye show Domination, skriver Britney fredag kveld via Instagram.


–  Jeg har gledet meg til dette showet og å se dere alle i år, så å gjøre dette knuser hjertet mitt. Men, det er viktig å alltid sette familien først… Og det er valget jeg måtte ta. For et par måneder siden ble faren min innlagt på sykehus og døde nesten. Vi er så takknemlige for at han overlevde, men han har fortsatt en lang vei å gå.


– Jeg måtte ta dette vanskelige valget om å fokusere all energien min på familien min denne gangen. Jeg håper dere forstår. Mer informasjon om billett-refusjon er tilgjengelig på britneyspears.com. Jeg setter pris på deres bønner og støtte til familien min gjennom denne tiden. Takk, og jeg elsker dere… Alltid. 
37-åringen legger også ved et bilde av lille-Brit og foreldrene James og Lynne Spears. 

God bedring <3 

Se dette innlegget på Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)


Se også: Carpool Karaoke med Britney Spears