Bra bråk eller bare bløff?

20. jul 2008 kl. 00:00
IKKE NOE Å SI PÅ IMAGE-INNSATSEN TIL SLIPKNOT (ROAD RUNNER)

– De siste fire og en halv månedene har jeg brukt på å komme i form for turneen, for jeg skal buse ut and destroy shit.

The Maggots, fansen til Slipknot, får trolig gåsehud av slike sitater fra vokalisten Corey Taylor, mens folk som avfeier metal/rockebandet som gimmick humrer.
De ni Iowa-gutta, som er på vei til Norge humrer nok selv, på vei til banken, og gleder seg til å vise verden sine nye, fancy masker. Deres forrige album debuterte på 2. plass i USA og solgte til platina.

Videoen til ”Psychosocial”, den første singelen fra All Hope Is Gone:


Vokalisten, også frontfigur i roligere Stone Sour, hvor Slipknot-gitaristen Jim Root er med, forteller Billboard at det fjerde albumet er det første de har spilt inn i hjembyen Des Moines. Selv om All Hope Is Gone byr på endel tilgjengelige melodier, lover han fortsatt harde doble basstrommer og tunge gitarsoloer. Albumet får en luksusversjon som kommer med tre bonuslåter og en DVD med en 45 minutters dokumentar.

Slipknot-medlemmet Clown alias Shawn Crahan, får som oftest juling under konsertene, bokstavelig talt, og har flere ganger endt opp med å måtte sy stygge kjøttsår, tillegg til å ha brukket flere ben. Han sier til bladet at han gruer seg til verdensturneen.

– For å være ærlig så er jeg ikke klar for dette.

Mulig det er gimmick og ”smoke and mirrors”, men show skal det bli.