nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Trendalarm: Hunde-DJ'er (video)
STEVE AOKI + LINDSAY LOHAN = DRØMMEDUO

Flere og flere spillekåte kjendiser uten noen som helst form for DJ-talent går flere og flere ekte DJ'er i næringa, og vi ser en urovekkende og gryende tendens til at disse profilerte posørene gosser seg med grådige og skamløse jafs av inntektskaka til de stakkars streberne som faktisk bryr seg om jobben sin.

Seriøse DJ'er må derfor koke opp nytenkende grep i kampen mot Avicii-besatte kjendiskids og ditto C-listerask, som for eksempel å alliere seg med sertifiserte publikums-pleasers som den firbeinte partystarteren i snutten under i håp om å beholde (Macbook og Serato-)strømmen på:(Ekte prat: Dette må da være verdens søteste DJ på fire ben? #paws)

Se også: Checklist-reprise for feststemte mennesker med elendig klubbetikette:
 
Derfor hater DJ'en deg! (<--- 15 grunner som f%*ker opp selv de hyggeligste stunder)
heidi@730.no 14. feb 12 kl. 21.55FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Kids Love Plaques
Crack? Neeei! Rulleskøyter? Jaaa!
DATAROCK FEAT. OL' DIRTY BASTARD. NEIDA (ROLLER KINGDOM)

Har minstemann kommet hjem med usedvanlig røde øyne i det siste? Sover lillemor mer enn normalt? Pantsetter junior Wii-spillene og er mer irritabel enn før? Da har du nok dessverre fått en liten narkis i huset.
 
Ildsjelene bak rulleskøytebanen Roller Kingdom i Reno, Nevada vet at djevelske fristelser venter på de uskyldige små rundt hvert gatehjørne. Så, for å holde barn og unge unna drugs har de laget den virale og gøyale snutten under - som bør få selv de mest eventyrlystne små tøyter til å ville satse på skøyter:tags:  barn | dop | rulleskøyter | LOL
geir@730.no 27. apr 12 kl. 11.24Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Kids Love Plaques
SNAKKIS: Nicki Minaj er egentlig Jay-Z?
NICKI MAN-AJ? :(

Milli Vanilluminati! Rumpefagre «Nicki Minaj» dukket plutselig opp ut av intet høsten 2010, og har hatt et insisterende ballegrep på radio- og hitlister verden over siden. Mistenkelig nok erobret «mor» gamet på sånn cirka samme tid som Jay-Z' popularitet begynte å dale. Tilfeldig? Ni(c)ks:

Bloggen The Creators Project avslører nemlig i dag at den Barbie-fikserte rapperen egentlig er Hov, og underbygger påstånden ved å pitche ned «veslas» smash «Super Bass» til sitt faktiske tempo i snutten under, og vips! får du en 42 år gammel mann som proklamerer ivrig at han «really have a thing for American guys». That shit gay... Ain't it, Jay?


(Props @ Seth Skizzo!)

PS: Er dette årsaken til at «hun» aldri har hatt konsert i Oslo?

Mer bransje-transe-snakkis: Er Drake *egentlig* en asiatisk forvandlingsmystiker? (video)
geir@730.no 08. feb 12 kl. 15.52Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Kids Love Plaques
Se velmoden skrulle riste løs
Du trenger ikke bestå B3TAs kontroversielle «Granny or tranny?»-test for å se at den spretne bestemoren i snutten under er 110% kvinne:Se også: Godt voksent øyesnop på småsketchy bakgårdsfest hos Major Lazer (video)
tags:  granny | swag | Usher | LOL
geir@730.no 15. jan 12 kl. 18.06Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Kids Love Plaques
Hitvarsel: «Cook With Me Now» ($$$)
Årets Grammy-nominasjoner er inne, og tar du en kjapp titt på Mac Lethals smakfulle Chris Brown-cover i snutten under skjønner du fort hvorfor den skjeggete rimsmeden er soleklar favoritt i kategorien Årets rapper:(Bigup: @SkankinEarl)
 
Caucasian killin' spree pt. deux: Look @ her now: Karmin + Breezy = 50 millioner views!
geir@730.no 01. des 11 kl. 12.34Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Kids Love Plaques
Se Clipses yngste føle seg selv

(GOOBJONZE)

Kanyes G.O.O.D. Music-signerte (og ganske undervurderte?) Pusha T er aktuell med videoen til «Feeling Myself», alias andre liksom-singel fra mixtapen Fear of God som droppet tidligere i år. Den 34 år gamle Virginia-rapperen har med sangeren Kevin Cossom (som forøvrig er signert til Justin Timberlake/Nelly Furtado/Britney-produsent Nate «Danja» Hills' musikkselskap N.A.R.S./New Age Rock Stars).

Se Pusha og Kev føle hverandre på en ikke-homoerotisk måte i denne ferske TAJ Tha Popular Kid-regisserte snutten:


(Litt kjedelig) fun fact: «Feeling Myself» er produsert av Tha Bizness, som blant annet står bak produksjonen på denne XXL go'låta for Chris Brown og Tyga.

NB: Pusha gjør full konsert på Blå i Oslo torsdag 29. september. Hans nye mixtape Fear of God 2: Let Us Pray dropper to dager før hans Oslo-gig, alias 27. september.
 
Se også: Nesesnop-hyllest
geir@730.no 31. aug 11 kl. 11.36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Kids Love Plaques
«Sommartidar hey hey» 2011?
MASTERCHEF (STAR TREK)

Det er hyggelig å se at The Neptunes' (ikke fullt så baris-besatte halvdel) Chad Hugo har en minihit på gang om dagen. Til tross for å ha vært mer synlige på kunstutstillinger og Fashion Weeks enn på salgslister de siste 3-4 årene, hadde Virginia-duoen et helt insane ballegrep på amerikansk radio for noen år tilbake (et år stod de også for 40% av all musikken som ble spilt på britiske radiokanaler. =$).

Selv om det ikke lukter helt terrorvelde anno 2003 av Star Trak-rapper Fam-Lays nye sensommersingel «Beach Cruiser», er det uansett fett å høre nye beats fra flinkisen Chad (som ikke er for småkjipe Kenna):

geir@730.no 09. aug 11 kl. 19.03Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 4 1 2 3 4 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?