nytt
730 > blogger > 1D-Cecilie
Livet som One Direction-stalker: Uke 3 og 4

SJEKK JEG HAR ORDNA MEG PRESSEBILDE DA (SONY, 730)

Les de fem første innleggene i 730s One Direction-blogg her, her, her, her, og her.

Har hatt veldig dårlig samvittighet for fraværet av oppdatering i forrige uke. Trist nok må jeg faktisk gjøre andre ting enn å skrive om One Direction. Derfor blir det nå et litt lengre innlegg enn vanlig, for HERREGUD det har skjedd mye disse to ukene.

Temaer vi skal innom: Louis har blitt far (og ingen i 1D har gratulert ham???), familien til Loulous baby-mama er helt vill på sosiale medier + de har registrert en hel haug av suspekte domener, sagaen om CONCHOBAR, musikkvideoen til «History» har kommet og jeg har maaange følelser, #Hendall er oveeeer, og i tillegg har amerikansk sladrepresse hatt flere skøye overskrifter om Harry (som egentlig bare minner meg på at jeg savner ham).

Finn fram godteposen, ta av deg BH-en, og sett på Up All Night. Det er tid for:


JEG SYNES DET BILDET ER SÅ UTROLIG MORSOMT OG JEG LER HØYT HVER GANG (TUMBLR)

Kan egentlig ta for meg Niall først, siden han er den minst problematiske. Han har sjokkerende nok ikke gjort noe spesielt. For noen dager siden kom det plutselig en video av ham sammen med en hund i Australia, og det overrasket absolutt ingen.

Fansen er litt bekymret:

http://boozeyoulose.tumblr.com/post/138203248797/where-is-niall-2k16

Liam er også ganske grei å ha med å gjøre. Ingen alarmerende aktiviteter på gang. Ordet på gaten er at han er i Beverly Hills akkurat nå, trolig for å feire bursdagen til hans BFF Andy.

Som 730 meldte for en drøy uke siden har Louis Tomlinson blitt pappa. Om du har fulgt med på denne viktige bloggen så vet du at jeg mistenker gigantiske ugler i mosen. Hvis minnet ditt trenger en liten oppfriskning kan du lese innlegget her.

Det er nå 11 dager siden lille Conchobar Freddie ble født, og fortsatt har ingen i hans nærmeste sirkel gratulert ham offentlig. Ikke Niall, ikke Liam, og ikke Harry. Har også vært stille fra de fleste av hans kjendisvenner. Er ikke det LITT spesielt?Moren til Loueh (som er jordmor og en skikkelig tiger-mamma) har oppdatert Twitter-bioen sin, og Tweetet et bilde. Ellers har det vært stille fra alle kanter.

De nybakte foreldrene har også tatt med den lille greven ut av huset hele fem ganger siden fødsel. Til glede for paparazziene som stod klar. På privat område.Vi har faktisk fått flere bilder av Briana etter hun fødte, enn vi fikk av Kim Kardashian tiden etter lille Saint West kom til verden. Besynderlig...

TMZ skrev nylig en sak om at Tracy Clark (tanten til baby-mama) har registrert et par domener. Første tanke er jo ahh, men selvsagt er jo det normalt/lurt slik at ingen bruker navnet til mindre hyggelige ting. Dette er også ganske vanlig praksis blant kjendiser.

Visen ender dog ikke der, for familien har også tatt krav på et par andre navn. La det stå i historiebøkene at One Direction-fans ikke sover på noe som helst.

http://laynefaire.tumblr.com/post/138283514400/bulletproofhalo-zenlikejen-okay-im-very

Hvordan er URL-ene over til barnets beste? FreddieTomlinson.com ble for øvrig auksjonert bort til høyeste byder, som var på over $20K. Besynderlig...

Og hvor rart er det ikke at Louis ikke én eneste gang har nevnt Briana? Utenom nylige paparazzi-shots har vi heller ikke sett de to sammen siden mai. Loulou er maks en C-kjendis, og resten av verden (utenom 1D-fans) følger ikke med på dette oppstyret. Det er så mye som ikke gir mening, og det gjør meg stressa.Om noen har inside-info så pliiis send en e-post til cecilie@730.no, jeg holder på å bli gal.

Det er ikke bare tårer i 1D-fandomen, det morsomste som har skjedd på lenge er navnet Conchobar. Da jeg først leste det sprutet det kaffe ut av nesen min fordi jeg klarte ikke slutte å le. Burde jo kanskje ha gitt Louis litt mer kred, men HALLO. Kjendiser kaller jo ungene sine for alt mulig.
Greien er at noen fabrikerte en artikkel om at Louis hadde tapt et veddemål mot Niall, og skulle nå kalle sin førstefødte for Conchobar. Mer om det her.

Noe som trolig er 1Ds siste musikkvideo kom midt oppi alt babydramaet. BESYNDERLIG. (Neida, skal slutte å konspirere nå.) Og uansett hvor bitter jeg har lyst til å være, så har jeg altfor mange følelser.At de kunne gjøre noe så fælt mot oss skjønner jeg ikke. På ekte så klarer jeg ikke å se hele videoen sammenhengende, fordi jeg får tårer i øynene og må rope «frOM THE BOTTOM OF THE STAIRS TO THE TOP OF THE WORLD ONE DREAM ONE BAND ONE DIRECTION».Noen som er god på data har laget en fan-versjon av musikkvideoen, og den er enda verre enn originalen:

http://claudiyah.tumblr.com/post/138283696010/history-alternate-fan-version

NÅ MÅ JEG SKRIVE OM ANDRE TING FORDI HJERTET MITT TAKLER IKKE DETTE

Sjokk: Kendall og Harry er ikke en greie lengre. (Om de i det hele tatt var det fra starten av...) Angivelig har de blitt enige om å kun være venner, til stor misnøye for Kendalls familie, som syntes de var sååå søte sammen.LOL: Ifølge HollywoodLife (skikkelig kredibel kilde) skal Hazza ha sagt at han synes den nye singelen til Zayn suger, og at «Pillowtalk» er et passende navn, for folk sovner til den. Hahahaha, jeg håper nesten at H er såpass bitter at han går rundt og sier sånt. Ikke fordi jeg vil at de skal være uvenner eller noe, men det bare er hysterisk festlig.Ser liksom for meg Harry, den økologiske kål-bonden, gjøre yoga ute i åkeren sin og frese over låten til Zayn. (Selv om han egentlig liker den, han vil bare ikke innrømme det.)I morgen har Harry bursdag!!!!! Lille pjusken blir tjueto og jeg klarer ikke fungere.... Har seff laget en listesak til ære for han med krøllene, som kommer ut i morgen. Skal også spise kake på kontoret.

UKENS VINE:UKENS GIF:UKENS GIF DEL 2:UKENS GIF DEL 3:
Rapport fra uke 51 her, uke 52 her, uke 53 her, uke 1 her, og uke 2 her.

Se også: Zayn kysser med kjæresten Gigi i sin nye musikkvideo
cecilie@730.no 31. jan 16 kl. 17.57FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Benz August
Throwback med Triana: Freidig FHM-farvel

♥ (FAKSIMILE FHM)

Throwback fra 2014 
 
Norske FHM setter kroken på døren, men forlater oss med et smell: 
 
Triana Iglesias pryder bladet både forsiden og innsiden. (Fotografert av mystiske Dolph «Ice» Bravo.) 
 
Se sensurerte snapshots av noen av sidene nedenfor. Se en god del mer i nummeret, som også byr på et godt intervju med gladjenta.

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

 
Hett tips: Kupp hos FINN: Gir bort to poser med pent brukte FHM gratis 💦 

benz@730.no 21. jul 14 kl. 14.14Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
– Norge er så hvitt at folk smører seg med månebeskyttelse


Ifølge flere kilder som var i samme rom som Donald Trump, så kalte presidenten Haiti og afrikanske land for «shithole countries».

(Det hvite hus valgte å ikke avkrefte påstanden, men dagen etter twitret Donald at han brukte andre ord. I etterkant av tweeten sa senator Dick Durbin, som var tilstede, at Trump gjentok «shithole countries» flere ganger.)

Det angivelige sitatet fra verdens mektigste mann, gjorde det vanskelig for amerikansk TV og radio, som egentlig ikke tillater banneordet «shit» - og fikk klager. Det gjorde det også vrient for mange å se uttalelsen som noe annet enn rasisme. Spesielt da presidenten la til at han istedenfor «shithole»-folk ønsker seg innvandrere fra Norge.

– Da han sa hvor han vil at innvandrere skal komme fra, så nevnte han ikke bare et hvitt land, sier sør-afrikanske artigper Trevor Noah i snutten nedenfor.

– Han nevnte det hviteste landet. Han gikk ikke for et mer subtilt land som ville gjort det mer vagt. Som «vi bør slippe inn flere folk fra Portugal»… Da tenker du «hm, hva betyr det?». Nei, han sa Norge, hvor folk er superhvite, så hvite at de smører seg med månebeskyttelse.heidi@730.no 12. jan 18 kl. 16.32Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Det beste fra verdens beste julefilm: Elf
FOR ALLTID (NEW LINE CINEMA)

De lærde strides sikkert om hva som er verdens beste julefilm, men hos oss er Elf i toppen. Historien om gutten som skal finne sin far i New York etter å ha vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen er morsom, søt, flott, trist, vakker, original og veldig godt laget.

Regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef, kommende The Jungle Book), som lar Will Ferrell stjele showet fullstendig som Buddy the Elf. (For å ikke glemme skuespillet til her 22 år gamle Zooey Deschanel (New Girl, Yes Man, (500) Days of Summer). Mens James Caan er douchey pappa. 

Artigfakta 1: Elf hadde et budsjett på 33 millioner dollar (265 millioner kroner), og spilte inn 220 millioner dollar (1,8 milliarder kroner) på kino.

Artigfakta 2: Du kan se filmen hver jul, og den er fortsatt like fin og funny.
 
Elf varer i 95 minutter. Her er 9 av dem: 

 
gisle@730.no 27. des 15 kl. 16.23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Throwback: Skal vi danse i Argentina 💦

Dancing with the Stars aka Skal vi danse i Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge.

Dette paret - Silvina Escudero og Nicolas Scillama - gønner i alle fall på noe grasalt:Programlederen blir liksom forbanna på slutten :)

Danse-bonus fra argentinsk fjernsyn med skuespiller og modell Monica Farro:Sangeren Cinthia Fernandez i ublu dans med sin partner Marcelo Tinelli: 


 
Skal vi danse USA: Se Pamela danse mot Pussycat-Nicole
 
Her er en norsk, litt mer konservativ - men god - throwback-bonus hvor Aylar danser perfekt: 

 
heidi@730.no 09. des 10 kl. 14.00Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Straight Outta Compton-stjernen blir FLY forbanna


Jason Mitchell fikk ikke flysetet sitt i førsteklasse på grunn av en dobbelbooking, og han tok det ikke så dritpent. Se skuespilleren bli så sint at han nesten begynner å gråte, før han blir tatt ut for å ta en prat med politiet. Delta hevder at New Orleans-mannen ikke rakk flyet han booket, slik at han tok måtte reise på standby. Selskapet skal ikke ha anmeldt skuespilleren. Jason er best kjent som Eazy-E i Straight Outta Compton. Tidligere i år var Jason kinoaktuell med Kong: Skull Island, fulgt av Kathryn Bigelow-filmen Detroit.
 
Se del 1 av det følelsesladde flysetedramaet ovenfor, fulgt av del 2 nedenfor.

 
Flere som blir FLY forbanna: Se Azealia Banks miste det (VIDEO) 
heidi@730.no 28. aug 17 kl. 23.54Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Benz August
Hvordan smaker Starbucks’ Unicorn Frappuccino? 🦄🦄🦄

– Jeg aner ikke hvor mange enhjørninger de kverner, men jeg tipper PETA er forbanna, sier Stephen Colbert om Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino.

Ifølge Stephen gikk kaffekjeden for dette navnet fordi Sukret krenkelse mot Gud allerede var tatt.

MAGISK ENERGIBOOST (INSTAGRAM) 
 
Drikken, som tilsvarer like mye «energi» som et par Snickers, kan forårsake sukkersyke ved å se på den. Neida. Den har ennå ikke blitt lovlig annonsert hos Starbucks i Norge.

Kanskje fordi den både forandrer farge og smak underveis. Fra søt til sur.


Nedenfor smaker Stephen på Unicorn Frappuccino og beskriver fargen som «svulst».

– Åh, jeg skulle ønske at jeg var død, sier han etter første slurk.

– Det smaker som om jeg tungekysset Tingeling.

– Det er ikke underlig. Hun er voksen, hun er bare veldig liten, forklarer artigper.

 
benz@730.no 22. apr 17 kl. 01.36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1021 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?