nytt
730 > blogger > 1D-Cecilie
Livet som One Direction-stalker: Uke 2

ROTEN TIL ALT GODT/VONDT (SONY)

Les de fire første innleggene i 730s One Direction-blogg her, her, her, og her.

Forrige uke var første uke tilbake på kontoret, så jeg har dessverre ikke fått fulgt skikkelig med i One Direction-universet. Eller, jeg har jo det, men ikke like godt som da jeg hadde juleferie.

Det var tider dét - å sitte i joggebuksen og bruke hele dagen på Tumblr, med en kakeboks på magen...Siden sist har det selvsagt skjedd en hel del. Det ble skrevet en utrolig fin artikkel om Louis, type virkelig virkelig virkelig fin. Ellers er 1D-fans fortsatt skeptiske til Louis' vordende farskap, noe jeg også er.

Det har gått rykter om at 1D skal splittes (nei, de skal ikke det), Liam har laget sang om å ha trekant + shavet av seg alt håret, og Niall har seff ikke gjort noe spesielt. Nialls ustabile bror derimot, gikk løs på Twitter igjen, og fansen lurer på om han er helt i vater.

Harry har ikke gjort så mye av seg, men amerikansk sladrepresse melder at Kris Jenner angivelig har betalt ham for å date Kendall. En del spekulasjoner og sitat hentet fra «kilder nær paret».

Ta frem joggebuksen og kakeboksen, det er tid for:


VIT AT JEG HUMRET VELDIG MYE DA JEG LA INN DETTE (TUMBLR)

Det hyggelige først: Om du er fast leser av denne essensielle bloggen vet du at jeg forguder Louis Tomlinson alias Min Lille Solsikke. Han er en kompleks kar som er fylt til randen med omtanke og kjærlighet og solskinn og alt fint.

Mitt ellers lunkne hjerte imploderte derfor da denne artikkelen ble publisert. Om du tviler bare litt på at Louis er et godt menneske burde du absolutt lese den. Eller om du bare vil gråte litt, for herregud, det er rørende gange en million. Minst.Louis og mamsen hans er veldig involvert i veldedige organisasjoner, da spesielt de som er for barn. Loulou har fått mye dårlig omtale i media i det siste, det var derfor moren til en av barna han har hjulpet valgte å dele sin historie. En av de mange fine tingene hun fortalte var at når det blir skrevet fæle ting om Louis i pressen, som gjør moren oppskaket, vil Louis heller gjøre noen andre glad.

aLTSÅ NÅR AVISER SKRIVER STYGGE TING OM HAM VIL HAN GJØRE NOEN ANDRE GLAD. Hjertet mitt. Ingen av oss fortjener Louis Tomlinson. Ingen. Les artikkelen.Les den.

Så må jeg adressere de viktige tingene: Skal Louis egentlig få barn med Briana Jungwirth? Og dater han virkelig Danielle Campbell?

Jeg kan ikke bare påstå ting i tusen kilometer i timen, MEN det er mye som ikke er helt innafor. Pakk hodet inn i aluminiumsfolie og ta denne listen med en klype salt.Topp fem grunner til at jeg myser på graviditeten:

1. Louis Tomlinson elsker barnSerr, jeg mener det. Han elsker kids. Moren hans er jordmor, og han har passet lillesøstrene sine fra han var ganske ung. Likevel så er det lite han deler i intervju som avslører at han er soon-to-be-daddy. Det han sier har vært så langt ifra hva en som venter barn ville sagt.

Nå har jeg prøvd å finne snutter hvor han prater om pausen, men det var litt vanskeligere enn først antatt. Dere får heller ta mitt ord på det, haha. Ting han har sagt han gleder seg til i pausen: Ikke sette vekkerklokke på, dra på gutteferie med resten av 1D, og ikke ha noe ansvar.

Ikke minst er han en veldig lojal og omtenksom person. Måten media har pratet om hans ufødte barn på er helt sinnssykt. Litt rart at han ikke har sagt noe om måten de har gjort narr av ham, hans baby-mama og barn. De første ukene dreide mange av overskriftene seg om at det var Harry som egentlig var gravid.

Selvsagt så kjenner jeg ham ikke, og jeg kjenner heller ikke til hele situasjonen. Derfor kan jeg ikke gjøre annet enn å jobbe med de fakta jeg har. Det bare virker litt spesielt alt sammen.

2. Han som breaket nyheten (The Sun-journalist Peter Samson) om at Louis skulle bli far er gift med Sycos Global Head of Media (Ann Marie Thompson)Selvfølgelig er musikkindustrien en bransje hvor alle kjenner alle. BUT STILL. Hvordan kan det ikke være interessekonflikt her? Herr Samson har også hatt flere exclusives om One Direction, blant annet første bilder av Briana sin babybump. Her er det noe muffens. 

3. Vi fikk vite at baby-mama var preggo ekstremt tidligMan pleier jo ikke å annonsere bolle i ovnen før etter tre måneder, men denne nyheten ble delt over hele verden da hun kun var åtte uker på vei. Og hvor rart er det ikke at denne storyen ikke ble begravet? Simon Cowell har sikkert en flust med journalister på speed-dial og flinke PR-folk som lett kunne ha forhindret at saken fikk se dagens lys. Vil jeg tro.

Han er seff ikke den første kjendisen som har hatt et tilfeldig ligg med en tilfeldig blondine, som da ble gravid. Forskjellen er bare at vi ikke alltid får høre om det.

4. Harry Styles ELSKER babyer og gravideDette er det som skurrer mest for meg, for å være helt ærlig. Harry Edward Styles er helt baby-gal, og ser han en gravid dame tar han helt av.

Er det ikke en smule besynderlig at han ikke har sagt noe som helst om dette? I tillegg er det også sjanse for at de kan dele bursdag, baby-mama har termin 3. februar og Harry har fødselsdag 1. februar. Noe sier meg at dette vanligvis er noe han hadde elsket, og ikke minst pratet mye om.

Det er i hvert fall noe som ikke stemmer.

PS: Hvis du søker etter «harry styles pregnant» på YouTube finner du mye rart.

5. Forholdet med vampyr-mor er ekstremt offentlig

Det er fullt mulig for en kjent person å date noen uten at hele verden får det med seg. Spesielt siden verken Louis eller Danielle er på #Hendall-nivå.

Er dette kanskje Louis måte å vise fingern til hele baby-opplegget? For la oss virkelig ha en ting klart: Den fine personen som er Louis Tomlinson er ikke en usympatisk drittsekk som hadde ditchet sin kommende baby-mama. Jeg bare kjøper det ikke.

Okei, jeg skal slutte å konspirere. Har drukket tre kopper med kaffe.


@ ONE DIRECTION

Tidligere i uken var det stor ståhei rundt muligheten for at One Directions pause skulle bli permanent. Den meget anerkjente avisen The Sun delte denne saftige nyheten, og da tok det fyr i fandomen.


SÅ CA SÅNN UT EN LITEN STUND

Heldigvis gikk det ikke lang tid før representanter avkreftet hele greien, og alle kunne roe seg ned og tørke tårene med hvilepuls.

MEN! En ting som på en måte ble bekreftet er at 1D ikke skal fornye sin kontrakt med Syco. Det var slik ryktet om at de ikke skulle komme tilbake fra pausen oppstod. Dette har vært en kjempestor snakkis lenge, fordi fansen er veldig higen på at pusekattene ikke lengre skal være i Simon Cowells onde klør.Nialls bror, Greg Horan, er litt av en skrotnisse på Twitter.

Før har han blant annet skrevet hvor sørgelig det er at berømmelsen robbet ham for broren, at han er trist og lei av at de han er glad i skuffer ham (the @-feature is free bro), og at han undrer på når Niall skal besøke nevøen sin.

Denne gangen var det dog litt mer alvorlig. Tweetene under ble slettet relativt kjapt, men han fortalte senere at han har det bra, og er veldig glad i Niall.


AMANDA BYNES-VIBES (TWITTER)

Til tross for at Harry har vært MIA, har overskriftene om ham vært de lolleste.

Det har vært alt fra at H skal være med på Keeping Up With the Kardashians, til at Harry og Kendall er hverandres hetero-alibi.Akkurat hva som er sant vet man jo ikke, men at Kris Jenner skal ha betalt Harry ti millioner dollar for å date Kendall er så morsomt at jeg nesten håper det er sant.

Sidenote: I forrige innlegg nevnte jeg låter som var registrert på ASCAP.com, med Harry som eneste artist. Dette er nå endret på, og det er kun én låt igjen med Harrys navn.


(SKJERMDUMP ASCAP.COM)

Første uken i februar blir noe for seg selv. The Originals starter igjen 29. januar, Danielle har bursdag 30. januar, Harry 1. februar, og baby-mama har termin 3. februar. Angivelig skal Kendall ha takket nei til en Versace-jobb 1. februar, da det kræsjet med «bursdagen til en venn». (Veldig mulig det siste bare er oppspinn, tho.)

Uansett:UKENS PÅMINNELSE:UKENS OVERSKRIFT:UKENS INSTAGRAM:

Little Song I wrote for fun yesterday

A video posted by Liam Payne (@fakeliampayne) on


Rapport fra uke 51 her, uke 52 her, uke 53 her, og uke 1 her.


Se også: One Direction tar ikke telefonen når Zayn ringer :(
cecilie@730.no 17. jan 16 kl. 16.41FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Benz August
Throwback med Triana: Freidig FHM-farvel

♥ (FAKSIMILE FHM)

Throwback fra 2014 
 
Norske FHM setter kroken på døren, men forlater oss med et smell: 
 
Triana Iglesias pryder bladet både forsiden og innsiden. (Fotografert av mystiske Dolph «Ice» Bravo.) 
 
Se sensurerte snapshots av noen av sidene nedenfor. Se en god del mer i nummeret, som også byr på et godt intervju med gladjenta.

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

 
Hett tips: Kupp hos FINN: Gir bort to poser med pent brukte FHM gratis 💦 

benz@730.no 21. jul 14 kl. 14.14Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
– Norge er så hvitt at folk smører seg med månebeskyttelse


Ifølge flere kilder som var i samme rom som Donald Trump, så kalte presidenten Haiti og afrikanske land for «shithole countries».

(Det hvite hus valgte å ikke avkrefte påstanden, men dagen etter twitret Donald at han brukte andre ord. I etterkant av tweeten sa senator Dick Durbin, som var tilstede, at Trump gjentok «shithole countries» flere ganger.)

Det angivelige sitatet fra verdens mektigste mann, gjorde det vanskelig for amerikansk TV og radio, som egentlig ikke tillater banneordet «shit» - og fikk klager. Det gjorde det også vrient for mange å se uttalelsen som noe annet enn rasisme. Spesielt da presidenten la til at han istedenfor «shithole»-folk ønsker seg innvandrere fra Norge.

– Da han sa hvor han vil at innvandrere skal komme fra, så nevnte han ikke bare et hvitt land, sier sør-afrikanske artigper Trevor Noah i snutten nedenfor.

– Han nevnte det hviteste landet. Han gikk ikke for et mer subtilt land som ville gjort det mer vagt. Som «vi bør slippe inn flere folk fra Portugal»… Da tenker du «hm, hva betyr det?». Nei, han sa Norge, hvor folk er superhvite, så hvite at de smører seg med månebeskyttelse.heidi@730.no 12. jan 18 kl. 16.32Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Det beste fra verdens beste julefilm: Elf
FOR ALLTID (NEW LINE CINEMA)

De lærde strides sikkert om hva som er verdens beste julefilm, men hos oss er Elf i toppen. Historien om gutten som skal finne sin far i New York etter å ha vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen er morsom, søt, flott, trist, vakker, original og veldig godt laget.

Regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef, kommende The Jungle Book), som lar Will Ferrell stjele showet fullstendig som Buddy the Elf. (For å ikke glemme skuespillet til her 22 år gamle Zooey Deschanel (New Girl, Yes Man, (500) Days of Summer). Mens James Caan er douchey pappa. 

Artigfakta 1: Elf hadde et budsjett på 33 millioner dollar (265 millioner kroner), og spilte inn 220 millioner dollar (1,8 milliarder kroner) på kino.

Artigfakta 2: Du kan se filmen hver jul, og den er fortsatt like fin og funny.
 
Elf varer i 95 minutter. Her er 9 av dem: 

 
gisle@730.no 27. des 15 kl. 16.23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Throwback: Skal vi danse i Argentina 💦

Dancing with the Stars aka Skal vi danse i Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge.

Dette paret - Silvina Escudero og Nicolas Scillama - gønner i alle fall på noe grasalt:Programlederen blir liksom forbanna på slutten :)

Danse-bonus fra argentinsk fjernsyn med skuespiller og modell Monica Farro:Sangeren Cinthia Fernandez i ublu dans med sin partner Marcelo Tinelli: 


 
Skal vi danse USA: Se Pamela danse mot Pussycat-Nicole
 
Her er en norsk, litt mer konservativ - men god - throwback-bonus hvor Aylar danser perfekt: 

 
heidi@730.no 09. des 10 kl. 14.00Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Straight Outta Compton-stjernen blir FLY forbanna


Jason Mitchell fikk ikke flysetet sitt i førsteklasse på grunn av en dobbelbooking, og han tok det ikke så dritpent. Se skuespilleren bli så sint at han nesten begynner å gråte, før han blir tatt ut for å ta en prat med politiet. Delta hevder at New Orleans-mannen ikke rakk flyet han booket, slik at han tok måtte reise på standby. Selskapet skal ikke ha anmeldt skuespilleren. Jason er best kjent som Eazy-E i Straight Outta Compton. Tidligere i år var Jason kinoaktuell med Kong: Skull Island, fulgt av Kathryn Bigelow-filmen Detroit.
 
Se del 1 av det følelsesladde flysetedramaet ovenfor, fulgt av del 2 nedenfor.

 
Flere som blir FLY forbanna: Se Azealia Banks miste det (VIDEO) 
heidi@730.no 28. aug 17 kl. 23.54Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Benz August
Hvordan smaker Starbucks’ Unicorn Frappuccino? 🦄🦄🦄

– Jeg aner ikke hvor mange enhjørninger de kverner, men jeg tipper PETA er forbanna, sier Stephen Colbert om Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino.

Ifølge Stephen gikk kaffekjeden for dette navnet fordi Sukret krenkelse mot Gud allerede var tatt.

MAGISK ENERGIBOOST (INSTAGRAM) 
 
Drikken, som tilsvarer like mye «energi» som et par Snickers, kan forårsake sukkersyke ved å se på den. Neida. Den har ennå ikke blitt lovlig annonsert hos Starbucks i Norge.

Kanskje fordi den både forandrer farge og smak underveis. Fra søt til sur.


Nedenfor smaker Stephen på Unicorn Frappuccino og beskriver fargen som «svulst».

– Åh, jeg skulle ønske at jeg var død, sier han etter første slurk.

– Det smaker som om jeg tungekysset Tingeling.

– Det er ikke underlig. Hun er voksen, hun er bare veldig liten, forklarer artigper.

 
benz@730.no 22. apr 17 kl. 01.36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1021 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Jada Pinkett Smith   Chloë Grace Moretz   Lindsay Lohan   Alexis Jordan   The Neptunes   Broiler   Seeb   Odd-Magnus Williamson   John Olav Nilsen & Gjengen   yummy mummy   Australia   Aylar   Justin Timberlake   Astrid Smeplass   Dwayne «The Rock» Johnson   Kaveh   The Game   hipster   Breaking Dawn   A-ha   Shellback   muskler   Sophie Elise Isachsen   Madonna   Paramore   The Walking Dead   NRK P3   kåtskalk   Grammy   Alexandra Joner   Roskilde   Telenor Arena   Zara Larsson   Alexander Skarsgård   Colin Tilley   Tyler the Creator   Hype Williams   Japan   David Guetta   Skinny Days   Skrillex   Tromsø   RZA   Niall Horan   Tirsdagstips   Harry Potter   Snapchat   blogg   Emma Watson   Samuel L. Jackson   Ludacris   krukka   modell   NRJ  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?