nytt
730 > blogger > 1D-Cecilie
Livet som One Direction-stalker: Uke 1

ROTEN TIL ALT GODT/VONDT (SONY)

Les de tre første innleggene i 730s One Direction-blogg her, her og her.

Sukk, det har allerede gått en uke, og jeg har fortsatt ikke sovet.

Som vanlig har Niall bare vært en godklump, og har ikke gjort så mye av seg siden Selena-oppstyret. Men siden bandet har pause kjeder fansen seg lett, og et Twitter-rykte om at Neill var både deprimert og suicidal kom til overflaten.

Ni responderte heldigvis kjapt, og forsikret alle om at han har det bra: 


Liam dro til L.A. for å skrive låter med rapper Juicy J. Begge har seff horet samarbeidet på Twitter, i tillegg til en haug med snutter på Juicys Snapchat. Det er dog kun sånn tre klipp som faktisk har lyd.

Så var det Harry og Louis... Kan de plis slutte å gjøre så sjukt mye greier? HAR IKKE DE FRI NÅ LIKSOM? Jeg kommer til å bli utbrent i en alder av tjuefire og et halvt på grunn av et boyband.

Hazza har heldigvis kommet seg av båten og er tilbake i moderlandet. Lou er en litt annen historie. I forrige uke var jeg skeptisk til om han faktisk hadde dratt på skiferie sammen med vampyr-mor, men det viste seg at han gjorde nettopp det.

Fra de franske alpene ble vi servert både det ene og det andre, men mest oppsiktsvekkende var nok dette bildet:Ehhhhhh. Om det var meningen å bli sett vet jeg ikke. Virker ikke spesielt diskrét å kline helt på kanten av VIP-avdelingen hvor alle kan se, men hva vet jeg.

En fyr tvitret at han så Louis i løypene, og fikk derfor ganske mange tweets fra fans. Som hallo, har du plantet frøet må du ligge i åkeren. Eller noe sånt. Han angret fort på den tweeten:


Min favoritt:Over til noe SUUUPER-koselig: Etter at familien til Louis' baby-mama var litt fæle på sosiale medier (igjen) og sånn cirka alt pressen skriver om Louis er grusomt, tok mamsen til Louis ham i forsvar via Twitter.


Jeg-

Hjertet mitt eksploderer.


SÅNN SER DET UT I HODET MITT 100 % AV TIDEN

Denne uken kom det en liten snutt fra det som skal være innspillingen av musikkvideo til låten «Infinity». Greien er at «Infinity» egentlig skulle være neste singel, noe som ikke ble godt mottatt i det heeele tatt.

Unseen. I ragazzi sul set di INFINITY 💁

A video posted by ⠀ ONE DIRECTION NEWS 🇮🇹 (@1d.legendary.updates) on


Altså, hvor kjipt er det ikke å bruke en låt som opprinnelig var promo-singel? I tillegg så HAR DE SÅ MANGE ANDRE LÅTER SOM ER SÅ SYKT MYE BEDRE.

Topp fem låter jeg synes burde bli singler:

1. «What a Feeling»
2. «What a Feeling»
3. «What a Feeling»
4. «What a Feeling»
5. «What a Feeling»

Jeg er veldig raus, og har laget en spilleliste du kan høre på for å komme deg igjennom de mørke januar-dagene:Om du vil ha noe litt variert passer kanskje denne bedre:Anyways... De annonserte for en liten stund siden at de har valgt «History» som neste singel istedenfor årets flopp alias «Infinity» (NEIDA). Som, eh, greit.

Det som er typisk er at vi ikke får en skikkelig musikkvideo, men en best-of-1D-video-kavalkade. Jeg tør aldri å håpe på noe som helst når det kommer til dette bandet, men likevel ender jeg opp skuffa. Å være 1D-fan har kun gjort meg bitter og gammel.Og og og og! Firkløveren har spilt inn stemmer til en episode av Family Guy. De skal synge en sang, og Liam og Louis skal ha en kort dialog sammen med karakteren Stewie.Aaaaand that's what you missed onUKENS ØNSKEREPRISE:UKENS TUMBLR-POST:

http://saintstylinsun.tumblr.com/post/136840654804/where-else-he-gonna-shop-tho-theres-no-kale

UKENS LURING PÅ SPARKESYKKEL:
Ikke fått med deg de andre innleggene? Rapport fra uke 51 her, uke 52 her og uke 53 her.

Se også: One Direction tar ikke telefonen når Zayn ringer :(
cecilie@730.no 10. jan 16 kl. 18.36FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Benz August
Throwback med Triana: Freidig FHM-farvel

♥ (FAKSIMILE FHM)

Throwback fra 2014 
 
Norske FHM setter kroken på døren, men forlater oss med et smell: 
 
Triana Iglesias pryder bladet både forsiden og innsiden. (Fotografert av mystiske Dolph «Ice» Bravo.) 
 
Se sensurerte snapshots av noen av sidene nedenfor. Se en god del mer i nummeret, som også byr på et godt intervju med gladjenta.

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

 
Hett tips: Kupp hos FINN: Gir bort to poser med pent brukte FHM gratis 💦 

benz@730.no 21. jul 14 kl. 14.14Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
– Norge er så hvitt at folk smører seg med månebeskyttelse


Ifølge flere kilder som var i samme rom som Donald Trump, så kalte presidenten Haiti og afrikanske land for «shithole countries».

(Det hvite hus valgte å ikke avkrefte påstanden, men dagen etter twitret Donald at han brukte andre ord. I etterkant av tweeten sa senator Dick Durbin, som var tilstede, at Trump gjentok «shithole countries» flere ganger.)

Det angivelige sitatet fra verdens mektigste mann, gjorde det vanskelig for amerikansk TV og radio, som egentlig ikke tillater banneordet «shit» - og fikk klager. Det gjorde det også vrient for mange å se uttalelsen som noe annet enn rasisme. Spesielt da presidenten la til at han istedenfor «shithole»-folk ønsker seg innvandrere fra Norge.

– Da han sa hvor han vil at innvandrere skal komme fra, så nevnte han ikke bare et hvitt land, sier sør-afrikanske artigper Trevor Noah i snutten nedenfor.

– Han nevnte det hviteste landet. Han gikk ikke for et mer subtilt land som ville gjort det mer vagt. Som «vi bør slippe inn flere folk fra Portugal»… Da tenker du «hm, hva betyr det?». Nei, han sa Norge, hvor folk er superhvite, så hvite at de smører seg med månebeskyttelse.heidi@730.no 12. jan 18 kl. 16.32Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Det beste fra verdens beste julefilm: Elf
FOR ALLTID (NEW LINE CINEMA)

De lærde strides sikkert om hva som er verdens beste julefilm, men hos oss er Elf i toppen. Historien om gutten som skal finne sin far i New York etter å ha vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen er morsom, søt, flott, trist, vakker, original og veldig godt laget.

Regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef, kommende The Jungle Book), som lar Will Ferrell stjele showet fullstendig som Buddy the Elf. (For å ikke glemme skuespillet til her 22 år gamle Zooey Deschanel (New Girl, Yes Man, (500) Days of Summer). Mens James Caan er douchey pappa. 

Artigfakta 1: Elf hadde et budsjett på 33 millioner dollar (265 millioner kroner), og spilte inn 220 millioner dollar (1,8 milliarder kroner) på kino.

Artigfakta 2: Du kan se filmen hver jul, og den er fortsatt like fin og funny.
 
Elf varer i 95 minutter. Her er 9 av dem: 

 
gisle@730.no 27. des 15 kl. 16.23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Throwback: Skal vi danse i Argentina 💦

Dancing with the Stars aka Skal vi danse i Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge.

Dette paret - Silvina Escudero og Nicolas Scillama - gønner i alle fall på noe grasalt:Programlederen blir liksom forbanna på slutten :)

Danse-bonus fra argentinsk fjernsyn med skuespiller og modell Monica Farro:Sangeren Cinthia Fernandez i ublu dans med sin partner Marcelo Tinelli: 


 
Skal vi danse USA: Se Pamela danse mot Pussycat-Nicole
 
Her er en norsk, litt mer konservativ - men god - throwback-bonus hvor Aylar danser perfekt: 

 
heidi@730.no 09. des 10 kl. 14.00Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Straight Outta Compton-stjernen blir FLY forbanna


Jason Mitchell fikk ikke flysetet sitt i førsteklasse på grunn av en dobbelbooking, og han tok det ikke så dritpent. Se skuespilleren bli så sint at han nesten begynner å gråte, før han blir tatt ut for å ta en prat med politiet. Delta hevder at New Orleans-mannen ikke rakk flyet han booket, slik at han tok måtte reise på standby. Selskapet skal ikke ha anmeldt skuespilleren. Jason er best kjent som Eazy-E i Straight Outta Compton. Tidligere i år var Jason kinoaktuell med Kong: Skull Island, fulgt av Kathryn Bigelow-filmen Detroit.
 
Se del 1 av det følelsesladde flysetedramaet ovenfor, fulgt av del 2 nedenfor.

 
Flere som blir FLY forbanna: Se Azealia Banks miste det (VIDEO) 
heidi@730.no 28. aug 17 kl. 23.54Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Benz August
Hvordan smaker Starbucks’ Unicorn Frappuccino? 🦄🦄🦄

– Jeg aner ikke hvor mange enhjørninger de kverner, men jeg tipper PETA er forbanna, sier Stephen Colbert om Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino.

Ifølge Stephen gikk kaffekjeden for dette navnet fordi Sukret krenkelse mot Gud allerede var tatt.

MAGISK ENERGIBOOST (INSTAGRAM) 
 
Drikken, som tilsvarer like mye «energi» som et par Snickers, kan forårsake sukkersyke ved å se på den. Neida. Den har ennå ikke blitt lovlig annonsert hos Starbucks i Norge.

Kanskje fordi den både forandrer farge og smak underveis. Fra søt til sur.


Nedenfor smaker Stephen på Unicorn Frappuccino og beskriver fargen som «svulst».

– Åh, jeg skulle ønske at jeg var død, sier han etter første slurk.

– Det smaker som om jeg tungekysset Tingeling.

– Det er ikke underlig. Hun er voksen, hun er bare veldig liten, forklarer artigper.

 
benz@730.no 22. apr 17 kl. 01.36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1021 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Robin Thicke   Lemaitre   Eminem   voluptuøs   Jessica Biel   Zara Larsson   007   Iggy Azalea   Jessica Alba   Bloggerne   snowboard   Tirsdagstips   sextape   Emily Ratajkowski   Fox   Odd-Magnus Williamson   Highasakite   rap   Juicy J   Omer Bhatti   norsk hip-hop   Asbjørn Slettemark   Dagny   50 Cent   Ellie Goulding   Cara Delevingne   Alan Walker   Benny Boom   pupper   Julie Bergan   Sophie Elise Isachsen   Matthew McConaughey   Miguel   Barack Obama   Stephen King   RZA   Lykke Li   Tove Lo   Stranger Things   Mona Berntsen   Bradley Cooper   Staysman   Kanye West   penis   Slipknot   Chelsea Handler   J. J. Abrams   oppsving   VH1   Ask Embla   Emma Watson   Mark Ronson   Guns N Roses   thriller  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?