nytt
730 > blogger > 1D-Cecilie
Livet som One Direction-stalker: Uke 53

ROTEN TIL ALT GODT/VONDT (SONY MUSIC)

Les de to første innleggene i 730s nye One Direction-blogg her og her.
 
Det har absolutt vært en helt vill uke i One Direction-verdenen, om det er lov å si. Jeg har vært hella stresset.

De siste syv dagene har det vært rykter om at Harry går solo ganske snart + bilder av Harry og Kendall på en yacht (???), Liam har hengt med eksen fra 2013 (yikes?), Louis har hatt nyttårsfest og vært litt mer med vampyr-mor, og Niall har som vanlig bare vært en uproblematisk søtnos.


MEG HVER DAG DENNE UKEN

Observante 1D-fans (og andre interesserte) oppdaget for noen dager siden at det ble registrert nye låter på ASCAP med Harry Styles som både låtskriver og eneste «performer». (Den som fremfører, eller synger om du vil.) 

ASCAP.com er kort forklart et himla stort arkiv av låter. 


(SKJERMDUMP ASCAP.COM)

At Harry har skrevet låter utenom bandet er ikke noe nytt, men dette er første gang Harry står oppført som eneste artist. Derfor har det denne uken vært en million overskrifter som sier at Hazza har en solokarriere på lur, selv om en registrert låt ikke trenger å bety at han faktisk kommer til å gi den ut. Trolig har medlemmene ikke registrert låter slik før, nettopp på grunn av solo-spekulasjoner. 

For å være helt ærlig så er jeg ikke nevneverdig oppskaket av dette, fordi jeg gleder meg veldig til å høre hva han har jobbet med. Og hele låter med kun Harry sin stemme... Jeg er ikke klar.

Her er en uutgitt demo fra noen år tilbake:Har vært litt redd for at han bare kom til å forsvinne helt fra rampelyset i pausen, så dette er bare stjerne i boken fra meg.

Scenariet jeg har forestilt meg er at han flytter til Costa Rica for å bli avocado-bonde/yogainstruktør, og om to år kommer han ut med sin helt egen serie økologiske putetrekk, som han selvsagt har designet til inntekt for vanskeligstilte marsvin. Kan garantere deg at jeg hadde sittet der og heiet på ham og brukt hver bidige krone jeg har på putetrekk, og meldt meg inn i veldedige organisasjoner som gagner gnagere.  Såååå må jeg prate litt om Harry og Kendall og båten og bildene. Jeg er som sagt miljøskadet og tar intet for god fisk når det kommer til taskenspillerne i 1D. Heller ikke lettkledde kosebilder. Mer om alt det derre, samt bilder av utflukten finner du her og her.

#Hendall er ikke et ukjent fenomen, og det var enda mindre overbevisende tilbake i 2013. Mest fordi det var veldig offentlig, og selvsagt aldri bekreftet. Hvorfor jeg tenker at hele sagaen er for PR? La meg dra frem min gode venn Google Trends igjen:
Selvsagt kan jeg ikke si «OMG DETTE ER ET PR-STUNT FORDI SJEKK DENNE GRAFEN», for sånn funker det bare ikke. Det er bare en observasjon og du kan velge å tolke på din egen måte.

Alle navn som plutselig trender på Google er ikke resultatet av lure PR-folk, altså. Jeg spiser dog hatten min om det viser seg at de ikke visste at de ble tatt bilder av.
 
Etter den festlige båtturen steg jaggu albumet Made In The AM fra 95. plass på amerikansk iTunes' album-liste til 11. plass.


(SKJERMDUMP VIA ITUNESCHARTS.NET)

Må sies at dette var før og etter jul, som da også har spilt en stor rolle, men likevel. Hyggelig sammentreff :)

Noe annet som også er nokså interessant er homo-ryktene som florerer rundt begge to. Nå skal jeg jo seff ikke gå rundt å påstå det ene eller det andre, for sannheten er jo at jeg ikke vet noe. Dette kommer jeg dog tilbake til i min konspirasjonsteori-spesial SOM ER PÅ VEI JEG LOVER.

(Tror ingen andre enn meg gleder seg til det innlegget, egentlig.)

Om du har tid kan du jo høre denne historien fra Kathy Griffin, som delte bord med Harry og Kendall under en Eagles-konsert i 2013. Hun forteller også om fulle-Harry som møter Tom Hanks. <3 

http://happyharryblog.tumblr.com/post/101510255266/am-i-going-to-be-in-one-of-your-skits-emmy

En liten recap, om du ikke gidder å høre klippet:

(Selv om jeg mener det er verdt å høre det! Er ganske morsomt, til og med uten alt Harry-praten.)

Kathy er på Eagles-konsert, deler bord med selveste Hendall. Harry løper mye frem og tilbake, lar stakkars Kendall være igjen alene. Noen ber Kathy passe på jakken til Harry, hun prøver da å stjele nevnte jakke. Jakke-tyveriet gikk dårlig og hun måtte levere den tilbake.

Kathy går backstage for å hilse på bandet, der er også Tom Hanks. Etter en liten stund kommer Harry dinglende, han var visst ganske drita. Harry prøver å konversere med Tom Hanks, og spør han om alle filmene han har spilt i. Til slutt spør Harry Kathy om han kommer til å være en del av en av vitsene hennes. Hun sier selvsagt ja.

Skal ikke trekke aluminiumsfolien for hardt nedover ørene, men det er ikke sånn jeg ser for meg at et nyforelsket par oppfører seg. MEN ja, kan jo ikke gjøre annet enn å spekulere. Å være fangirl gir meg grått hår på ekte.

Godt nyttår-bonus: Harry som skriker «FUCK OFF NIGEL»

http://harryisclever.tumblr.com/post/136409245400/x-harry-on-the-yacht-on-new-years-eve-saying

La oss gå videre til Liam Payne og Victoria's Secret-engel Danielle Peazer, som var kjærester i 2013. Limabean har vært sammen med Sophia Smith i mellomtiden, men nå ser det ut som at L og D er på g igjen?

Mor tagget Liam i dette bildet:


Og om du spisser ørene litt, så kan du høre både Louis og Liam i videoen under:


Snutten skal være hentet fra frøken Peazers Snapchat.

Det har vært noen hektiske dager for lille Louis også. Han hadde en nyttårsfest, hvor forresten Norges-BFF'en Cody Simpson var tilstede.

Cody & @niallhoran at @louist91's NYE party! 😍 #codysimpson #niallhoran

A photo posted by Jill 🌸 (@jillsimpsonizer) on


Det er fortsatt ikke kommet noen bilder fra kvelden, men jeg venter i spenning. Mest fordi Danielle Campbell alias vampyr-mor var på gjestelisten.

Noe litt mindre hyggelig: Det prates litt om Louis kanskje er på kjøret. Han ser ganske sliten ut for tiden, og har festet en del i det siste.

Disse bildene gjør ikke saken stort bedre:


#PRAY4LOUIS (TWITTER, TUMBLR)

Håper det bare er en VELDIG uflatterende vinkel, for om min #1 baby bean faktisk har det fælt vet jeg ikke om jeg klarer å fungere i hverdagen. Har vært mye prat om Louis + dop siden den kleine weed-videoen med han og Zayn kom til overflaten tidlig 2014.

Ordet på gaten har vært at Louis nettopp dro til Frankrike sammen med Danielle Campbell, for en trivelig ski-ferie. Loulou likte ikke disse ryktene (spekuleres det i), så han postet nylig en video av seg selv i hagen sin:

Top bins ⚽️

A video posted by Louis Tomlinson (@louist91) on


Seff kan det jo være at han filmet dette for lenge siden, men det virker som en litt symbolsk opplasting? 

Men hallo! Hva skjer med Niall og Selena?UKENS MEST SASSY BONDE:UKENS THROWBACK-TWEET:


UKENS GIF:Nå skal jeg begrave meg i min masteroppgave om One Direction-konspirasjonsteorier.Rapport fra uke 52 finner du her, og uke 51 finner du her.

Se også: Enda en Harry Styles-referanse fra Taylor Swift?
cecilie@730.no 03. jan 16 kl. 19.09FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Benz August
Throwback med Triana: Freidig FHM-farvel

♥ (FAKSIMILE FHM)

Throwback fra 2014 
 
Norske FHM setter kroken på døren, men forlater oss med et smell: 
 
Triana Iglesias pryder bladet både forsiden og innsiden. (Fotografert av mystiske Dolph «Ice» Bravo.) 
 
Se sensurerte snapshots av noen av sidene nedenfor. Se en god del mer i nummeret, som også byr på et godt intervju med gladjenta.

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

 
Hett tips: Kupp hos FINN: Gir bort to poser med pent brukte FHM gratis 💦 

benz@730.no 21. jul 14 kl. 14.14Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
– Norge er så hvitt at folk smører seg med månebeskyttelse


Ifølge flere kilder som var i samme rom som Donald Trump, så kalte presidenten Haiti og afrikanske land for «shithole countries».

(Det hvite hus valgte å ikke avkrefte påstanden, men dagen etter twitret Donald at han brukte andre ord. I etterkant av tweeten sa senator Dick Durbin, som var tilstede, at Trump gjentok «shithole countries» flere ganger.)

Det angivelige sitatet fra verdens mektigste mann, gjorde det vanskelig for amerikansk TV og radio, som egentlig ikke tillater banneordet «shit» - og fikk klager. Det gjorde det også vrient for mange å se uttalelsen som noe annet enn rasisme. Spesielt da presidenten la til at han istedenfor «shithole»-folk ønsker seg innvandrere fra Norge.

– Da han sa hvor han vil at innvandrere skal komme fra, så nevnte han ikke bare et hvitt land, sier sør-afrikanske artigper Trevor Noah i snutten nedenfor.

– Han nevnte det hviteste landet. Han gikk ikke for et mer subtilt land som ville gjort det mer vagt. Som «vi bør slippe inn flere folk fra Portugal»… Da tenker du «hm, hva betyr det?». Nei, han sa Norge, hvor folk er superhvite, så hvite at de smører seg med månebeskyttelse.heidi@730.no 12. jan 18 kl. 16.32Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Det beste fra verdens beste julefilm: Elf
FOR ALLTID (NEW LINE CINEMA)

De lærde strides sikkert om hva som er verdens beste julefilm, men hos oss er Elf i toppen. Historien om gutten som skal finne sin far i New York etter å ha vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen er morsom, søt, flott, trist, vakker, original og veldig godt laget.

Regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef, kommende The Jungle Book), som lar Will Ferrell stjele showet fullstendig som Buddy the Elf. (For å ikke glemme skuespillet til her 22 år gamle Zooey Deschanel (New Girl, Yes Man, (500) Days of Summer). Mens James Caan er douchey pappa. 

Artigfakta 1: Elf hadde et budsjett på 33 millioner dollar (265 millioner kroner), og spilte inn 220 millioner dollar (1,8 milliarder kroner) på kino.

Artigfakta 2: Du kan se filmen hver jul, og den er fortsatt like fin og funny.
 
Elf varer i 95 minutter. Her er 9 av dem: 

 
gisle@730.no 27. des 15 kl. 16.23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Throwback: Skal vi danse i Argentina 💦

Dancing with the Stars aka Skal vi danse i Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge.

Dette paret - Silvina Escudero og Nicolas Scillama - gønner i alle fall på noe grasalt:Programlederen blir liksom forbanna på slutten :)

Danse-bonus fra argentinsk fjernsyn med skuespiller og modell Monica Farro:Sangeren Cinthia Fernandez i ublu dans med sin partner Marcelo Tinelli: 


 
Skal vi danse USA: Se Pamela danse mot Pussycat-Nicole
 
Her er en norsk, litt mer konservativ - men god - throwback-bonus hvor Aylar danser perfekt: 

 
heidi@730.no 09. des 10 kl. 14.00Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Straight Outta Compton-stjernen blir FLY forbanna


Jason Mitchell fikk ikke flysetet sitt i førsteklasse på grunn av en dobbelbooking, og han tok det ikke så dritpent. Se skuespilleren bli så sint at han nesten begynner å gråte, før han blir tatt ut for å ta en prat med politiet. Delta hevder at New Orleans-mannen ikke rakk flyet han booket, slik at han tok måtte reise på standby. Selskapet skal ikke ha anmeldt skuespilleren. Jason er best kjent som Eazy-E i Straight Outta Compton. Tidligere i år var Jason kinoaktuell med Kong: Skull Island, fulgt av Kathryn Bigelow-filmen Detroit.
 
Se del 1 av det følelsesladde flysetedramaet ovenfor, fulgt av del 2 nedenfor.

 
Flere som blir FLY forbanna: Se Azealia Banks miste det (VIDEO) 
heidi@730.no 28. aug 17 kl. 23.54Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Benz August
Hvordan smaker Starbucks’ Unicorn Frappuccino? 🦄🦄🦄

– Jeg aner ikke hvor mange enhjørninger de kverner, men jeg tipper PETA er forbanna, sier Stephen Colbert om Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino.

Ifølge Stephen gikk kaffekjeden for dette navnet fordi Sukret krenkelse mot Gud allerede var tatt.

MAGISK ENERGIBOOST (INSTAGRAM) 
 
Drikken, som tilsvarer like mye «energi» som et par Snickers, kan forårsake sukkersyke ved å se på den. Neida. Den har ennå ikke blitt lovlig annonsert hos Starbucks i Norge.

Kanskje fordi den både forandrer farge og smak underveis. Fra søt til sur.


Nedenfor smaker Stephen på Unicorn Frappuccino og beskriver fargen som «svulst».

– Åh, jeg skulle ønske at jeg var død, sier han etter første slurk.

– Det smaker som om jeg tungekysset Tingeling.

– Det er ikke underlig. Hun er voksen, hun er bare veldig liten, forklarer artigper.

 
benz@730.no 22. apr 17 kl. 01.36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1021 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?