nytt
730 > blogger > 1D-Cecilie
Livet som One Direction-stalker: Uke 52

ROTEN TIL ALT GODT/VONDT (SONY)

Les første innlegg i 730s nye One Direction-blogg her

Da var det ukeslutt, og dagene som har gått har vært innholdsrike for 1D-fansen. Spoiler: Harry har tatt med seg hatt på ferie!!!

Forrige innlegg var veldig preget av Louis' nye «forhold». Må si at jeg er fortsatt ikke helt solgt, ass. Mulig jeg er blitt miljøskadet av å ha vært i One Direction-fandomen altfor lenge, men det bare virker ikke helt 4 realz.


MEG @ PR-TEAMET TIL 1D

Før Louis dro tilbake til London for å feire jul (og bursdag!) med familien sin, holdt han hender med vampyr-jenta, koste litt på henne i en butikk, gikk på tur med hundene hennes, og tok enda flere bilder med fans.


Gidder ikke grave frem bilder av det andre, fordi det er egentlig ganske irrelevant. U feel?

Dette GIF-settet av L på vei fra Heathrow er dog ganske søtt, og jeg føler det fanger hele essensen av Louis:Far bekreftet imidlertid tattisen på rumpen kjappere enn han responderte på baby-ryktene (lol):

Soooooo this happened 🍑

A photo posted by Louis Tomlinson (@louist91) on


Om noen lurer på hvordan et PR-forhold funker, så kan jeg meddele at Danielle fikk over 60k nye følgere på Insta de tre dagene hun hang med Loulou.

Før hun ble sett med L økte hun gjennomsnittlig med 2k følgere hver dag, nå er det over 4k
.


(SKJERMDUMP VIA SOCIALBLADE.COM)

Google Trends forteller samme historie:

Det blir spennende å se hvordan dette utarter seg på nyåret :) :) :)

Liam har som vanlig vært aktiv på både Instagram og Twitter, bless his little heart. <3

Litt nitrist at den nysingle pop-spurven sier at han ikke trenger andre enn hunden sin:

My only friend today and the only one I need 🐶

A video posted by Liam Payne (@fakeliampayne) on


Fun fact-ish: Sophia Smith (Liams eks-kjæreste) hadde lenge privat Instagram-konto. Da de to slo opp for ikke så lenge siden gjorde hun den offentlig, og det første mange gjorde var å saumfare alle opplastninger for Liams bildekommentarer.

Her er noen smakebiter:

En annen fun fact-ish: Liam fulgte bare Sophia på Instagram, men etter de slo opp ble følger-tallet «0». Meeen om man trykket seg inn kunne man se brukernavnet hennes fortsatt, noe som tilsa at hun hadde blokkert ham. (Nå står det ingenting der om man sjekker.)

Huff, så er det stakkars Niall som har blitt fanget i tidenes trekantdrama med Justin Bieber og Selena Gomez. 

Ifølge HollywoodLife skal Biebs angivelig ha tekstet vår irske alv, og han ønsker å konfrontere sin «såkalte» venn for å vite hva som er greien. Yikes.


NIALL NÅR JUSTIN PRØVER Å FÅ KONTAKT

Selener på sin side har bedt Neill om å ikke svare eller prate med ham, for hun orker ikke drama. Noe jeg skjønner godt, for hallo, Justin har jo postet flere throwback-bilder av de to sammen. Om ikke det får fuckboy-alarmene til å ringe hos alle, så gjør ingenting det.

#TeamSniall (eller #TeamSnail som jeg leser hver gang)Tilbake til boybandets eldste medlem. 
 
Vår kjæreste Loubear fylte tjuefire år på selveste juleaftenen, og det feiret jeg med en passende Insta-post + uante mengder med rødvin fORDI HAN ER BLITT SÅ VOKSEN og jeg har altfor mange følelser...

I dag feirer vi at det ble oss født en frelser. Happy birthday @louist91 👑

A photo posted by Cecilie Moberg (@cecili0) on


Niall og Liam ønsket ham også seff grattis med dagen, noe som Harry ikke har gjort siden 2012......................


MEN JEG VET AT HARRY VAR PÅ TWITTER FOR HAN SA GOD JUL


Høytiden ble dermed ødelagt for samtlige. All the fucking love.

Hyggelig sidenote: 1D-fans er noen lojale flinkiser, og som bursdagsgave til hver av guttene pleier de å samle inn penger til et veldedig formål som bandet liker/støtter.

Denne gangen var det Louis' bursdag og donasjoner gikk dermed til Eden Dora Trust, et fond han har vist uendelig mye kjærlighet til i flere år. Det ble samlet inn nesten 30k pund!!! Det er omtrent 300 000 kroner.


Mer stas: Kanskje verdens største og mest kjente 1D-YouTuber, Freddieismyqueen, lagde en liten video til ære for innsamlingen. (PS: Hun er norsk!)

Etter du har sett klippet under så skjønner du kanskje hvorfor Louis er min favoritt-pusekatt. Han er ekte solskinn, og jeg har lyst til å pakke ham inn i et teppe og klappe ham på hodet og vite at han har det bra alltid.(Snutten ble forresten retweetet av moren til Louis på Twitter <3 Gjevt!)

Så litt uboost. Da Zayn nylig ble intervjuet i The FADER pratet han ikke særlig varmt om musikken til One Direction. Dette synes ikke X Factor-greven Simon Cowell noe om, og ytret til The Mirror hvor kjipt gjort han synes det var.

– Det er litt frekt mot alle de menneskene som skrev hittene sammen med dem. Og mot de andre band-medlemmene. Jeg mener, de skrev ganske mye de også.Nu vel, over til noe litt annet... Jeg er av prinsipp ikke fan av paparazzi-shots, meeeeen disse bildene av Harry på vei til Miami i går gir meg liv.

http://iusedtobeabaker.tumblr.com/post/136000517812/what-is-this-wild-and-unruly-realness-im-crying

Seriøst, se på håret. sE PÅ SKJORTENHAN HAR HATT MED SEG OGSÅ SOM BETYR AT I NESTE UKE FÅR VI HARRY MED HATTNå vet jeg at 2016 blir et bra år, fordi prinsen med krøllene har skjenket meg den hellige gaven som er bildene over. Amen.

Kanskje vi får gjensyn med den gule shortsen også... Han skal jo tross alt til varmere strøk!

http://hideinharryshair.tumblr.com/post/134538750715/lets-remember-this-glorious-moment

Snakker om sola (Harry sant, fordi han er solen i mitt univers hehehehe), så har som vanlig skapt overskrifter denne uken. Ikke på egenhånd, men ved hjelp av Lea Michele.

Glee-mor sa nemlig at hun håper Harry skal være med i neste sesong av Scream Queens, noe alle tabloider slukte rått. Sånn for å ha det på det rene så skal han nok mest sannsynlig ikke det, altså. Jamfør snutten under så håper jeg ikke det.Harold er flink til mange ting, men jeg vet ikke helt om Hollywood er hans greie.

UKENS LARRY-GIF:UKENS SØTNOS:UKENS THROWBACK:I forrige uke lovet jeg at det skulle bli en konspirasjonsteori-spesial, og den kommer! Nå har det seg slik at jeg har veldig mye tanker rundt temaet, så det blir to veldig lange innlegg. Komplett med altfor mange GIFs. Se på det som en forsinket julegave.


Her er rapport fra forrige uke.

Se også: Ønskereprise! God jul fra One Direction og The Roots
cecilie@730.no 27. des 15 kl. 17.13FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Benz August
Throwback med Triana: Freidig FHM-farvel

♥ (FAKSIMILE FHM)

Throwback fra 2014 
 
Norske FHM setter kroken på døren, men forlater oss med et smell: 
 
Triana Iglesias pryder bladet både forsiden og innsiden. (Fotografert av mystiske Dolph «Ice» Bravo.) 
 
Se sensurerte snapshots av noen av sidene nedenfor. Se en god del mer i nummeret, som også byr på et godt intervju med gladjenta.

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

 
Hett tips: Kupp hos FINN: Gir bort to poser med pent brukte FHM gratis 💦 

benz@730.no 21. jul 14 kl. 14.14Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
– Norge er så hvitt at folk smører seg med månebeskyttelse


Ifølge flere kilder som var i samme rom som Donald Trump, så kalte presidenten Haiti og afrikanske land for «shithole countries».

(Det hvite hus valgte å ikke avkrefte påstanden, men dagen etter twitret Donald at han brukte andre ord. I etterkant av tweeten sa senator Dick Durbin, som var tilstede, at Trump gjentok «shithole countries» flere ganger.)

Det angivelige sitatet fra verdens mektigste mann, gjorde det vanskelig for amerikansk TV og radio, som egentlig ikke tillater banneordet «shit» - og fikk klager. Det gjorde det også vrient for mange å se uttalelsen som noe annet enn rasisme. Spesielt da presidenten la til at han istedenfor «shithole»-folk ønsker seg innvandrere fra Norge.

– Da han sa hvor han vil at innvandrere skal komme fra, så nevnte han ikke bare et hvitt land, sier sør-afrikanske artigper Trevor Noah i snutten nedenfor.

– Han nevnte det hviteste landet. Han gikk ikke for et mer subtilt land som ville gjort det mer vagt. Som «vi bør slippe inn flere folk fra Portugal»… Da tenker du «hm, hva betyr det?». Nei, han sa Norge, hvor folk er superhvite, så hvite at de smører seg med månebeskyttelse.heidi@730.no 12. jan 18 kl. 16.32Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Det beste fra verdens beste julefilm: Elf
FOR ALLTID (NEW LINE CINEMA)

De lærde strides sikkert om hva som er verdens beste julefilm, men hos oss er Elf i toppen. Historien om gutten som skal finne sin far i New York etter å ha vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen er morsom, søt, flott, trist, vakker, original og veldig godt laget.

Regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef, kommende The Jungle Book), som lar Will Ferrell stjele showet fullstendig som Buddy the Elf. (For å ikke glemme skuespillet til her 22 år gamle Zooey Deschanel (New Girl, Yes Man, (500) Days of Summer). Mens James Caan er douchey pappa. 

Artigfakta 1: Elf hadde et budsjett på 33 millioner dollar (265 millioner kroner), og spilte inn 220 millioner dollar (1,8 milliarder kroner) på kino.

Artigfakta 2: Du kan se filmen hver jul, og den er fortsatt like fin og funny.
 
Elf varer i 95 minutter. Her er 9 av dem: 

 
gisle@730.no 27. des 15 kl. 16.23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Throwback: Skal vi danse i Argentina 💦

Dancing with the Stars aka Skal vi danse i Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge.

Dette paret - Silvina Escudero og Nicolas Scillama - gønner i alle fall på noe grasalt:Programlederen blir liksom forbanna på slutten :)

Danse-bonus fra argentinsk fjernsyn med skuespiller og modell Monica Farro:Sangeren Cinthia Fernandez i ublu dans med sin partner Marcelo Tinelli: 


 
Skal vi danse USA: Se Pamela danse mot Pussycat-Nicole
 
Her er en norsk, litt mer konservativ - men god - throwback-bonus hvor Aylar danser perfekt: 

 
heidi@730.no 09. des 10 kl. 14.00Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Straight Outta Compton-stjernen blir FLY forbanna


Jason Mitchell fikk ikke flysetet sitt i førsteklasse på grunn av en dobbelbooking, og han tok det ikke så dritpent. Se skuespilleren bli så sint at han nesten begynner å gråte, før han blir tatt ut for å ta en prat med politiet. Delta hevder at New Orleans-mannen ikke rakk flyet han booket, slik at han tok måtte reise på standby. Selskapet skal ikke ha anmeldt skuespilleren. Jason er best kjent som Eazy-E i Straight Outta Compton. Tidligere i år var Jason kinoaktuell med Kong: Skull Island, fulgt av Kathryn Bigelow-filmen Detroit.
 
Se del 1 av det følelsesladde flysetedramaet ovenfor, fulgt av del 2 nedenfor.

 
Flere som blir FLY forbanna: Se Azealia Banks miste det (VIDEO) 
heidi@730.no 28. aug 17 kl. 23.54Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Benz August
Hvordan smaker Starbucks’ Unicorn Frappuccino? 🦄🦄🦄

– Jeg aner ikke hvor mange enhjørninger de kverner, men jeg tipper PETA er forbanna, sier Stephen Colbert om Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino.

Ifølge Stephen gikk kaffekjeden for dette navnet fordi Sukret krenkelse mot Gud allerede var tatt.

MAGISK ENERGIBOOST (INSTAGRAM) 
 
Drikken, som tilsvarer like mye «energi» som et par Snickers, kan forårsake sukkersyke ved å se på den. Neida. Den har ennå ikke blitt lovlig annonsert hos Starbucks i Norge.

Kanskje fordi den både forandrer farge og smak underveis. Fra søt til sur.


Nedenfor smaker Stephen på Unicorn Frappuccino og beskriver fargen som «svulst».

– Åh, jeg skulle ønske at jeg var død, sier han etter første slurk.

– Det smaker som om jeg tungekysset Tingeling.

– Det er ikke underlig. Hun er voksen, hun er bare veldig liten, forklarer artigper.

 
benz@730.no 22. apr 17 kl. 01.36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1021 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

gjøn   TIDAL   reality   Robin Thicke   Bruce Willis   Vinni   konsert   Lost   Miley Cyrus   Jenna Jameson   Sylvester Stallone   Conan OBrien   Paul Rudd   blondine   Charlie Sheen   Travis Scott   Dr. Dre   Ask Embla   Kyrre Gørvell-Dahll   H&M   Kourtney Kardashian   The Late Late Show   Alexandra Joner   Chirag   Camila Cabello   Jake Nava   Samuel L. Jackson   Andrew Garfield   Astrid Smeplass   Tinie Tempah   Nikolaj Coster-Waldau   sminke   Paperboys   Krim   A$AP Rocky   Opaque   Sophie Elise   Sondre Justad   Muse   Paramore   LidoLido   Karpe Diem   pop   SNL   CARINA DAHL   Bergenfest   Outkast   Modern Family   Chloë Grace Moretz   Sam Smith   TV3   Christine Dancke   Madonna   Busta Rhymes  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?