nytt
730 > blogger > 1D-Cecilie
Livet som One Direction-stalker: Uke 51

ROTEN TIL ALT GODT/VONDT (SONY)

Dine bønner har blitt hørt! «Kan jeg skrive om at Louis har tatt en ny tatovering? Kan jeg lage en sak om at Niall var på noen golf-greier? Hva med de nye buksene til Harry?» «NEI!!»

Få holder seg like oppdatert på alt som rører seg i One Direction-leiren som Cecilie fra 730. Alt har kanskje ikke like stor nyhetsverdi, så fra og med -nå- lar vi henne heller oppsummere ukens store og små hendelser via denne nye bloggen. Enjoy! 

 
Du trodde kanskje siden One Direction har tatt pause at jeg endelig kan få sove om natten?Velkommen til denne nye og superviktige spalten som oppsummerer de siste syv dagene i One Direction-verden.  

Denne uken har vært preget av sorg, 💜 CARPOOL KARAOKE 💜, Selena Gomez-romanse, nye tatoveringer, fylla i Chicago, og lite søvn. (Ikke for bandet, da. Sistnevnte gjelder for meg som må holde meg oppdatert på de britiske luringene.)Forrige søndag hadde 1D sin siste liveopptreden før pausen (og kanskje noensinne?), og nEI JEG GRÅTER IKKE. For tror du ikke de hadde gamle bilder på skjermen bak seg da de sang «History»? Bilder og video fra 2011??? Bilder av de som smiler, bilder av Zayn... Jeg-Du har en bekmørk sjel, og et hjerte av gråstein om du ikke blir rørt av dette:Etter X Factor-opptredenen filmet de snutten under, og hjertet mitt har blødd i en uke i strekk:

A message from One Direction to all of you!

Posted by One Direction on 13. desember 2015Ellers har det vært litt $elfie-fest på Insta for Liam, men selvsagt ingen fra Harry. Business as usual. 


Awkward Boredom car selfies 🚗📸

A photo posted by Liam Payne (@fakeliampayne) on


@harrystyles: Alt jeg ønsker meg til jul er en selfie. Pliiiiiis.

Niall var forresten en søting på scenen under noe BBC-sportsgreier. Golf er jo tross alt Neills store lidenskap her i livet.Ønskereprise:Nok digresjoner, det saftigste/mest stressende som har hendt denne uken kommer nemlig fra det eldste boyband-medlemmet.


LOUIS @ MEG 24/7

Louis Tomlinson (23) har nylig blitt sett sammen med Danielle Campbell. Mor har hovedrollen i The Vampire Diaries-spinoff-serien The Originals, som by the way har dårlige seertall for tiden.

(Som 1D-fan er det ytterst viktig å være overstadig skeptisk til absolutt alt og alle som nærmer seg bandet. Er det promo eller er det på ekte?)

De ble først sett milkshake-drikkende sammen for kort tid siden:


DANIELLE & LOUIS (TWITTER)

Forresten, er det bare meg eller ligner hun fryktelig mye på eks-kjæresten Eleanor Calder


DANIELLE & ELEANOR (TWITTER)

Mystisk...
 
Luigi har tilbragt helgen sin i Chicago (hvor Danielle & co bor), tatt bilder med dritmange fans, fått seg nytt blekk (blant annet en på rumpen/korsryggen), vært på fylla + hengt hjemme hos familien Campbell.

Her får Lou tramp stamp:


(TUMBLR)

Snappen over fikk fans fra en som tok bilde av My Storyen (kan ikke screenshotte og risikere konsekvenser vøtt) til broren til Danielle. Nesten litt skremmende hvordan vi får vite sånt, men hei, jeg klager ikke. 💁

Er det ikke litt småkleint å dra ned buksen foran foreldrene til hun du nettopp startet å date? Angivelig var nemlig flere fra Campbell-klanen tilstede.Selvsagt kan man ikke vite hvor nær han er svigers, men familietur til tattis-sjappen hadde ikke vært mitt førstevalg. Men hva vet vel jeg. 
😎

Hva han har foreviget på/ved stumpen er fortsatt uvisst. Til tross for ivrige fans' desperate forsøk på å ringe tatovøren. Det er for så vidt meget mulig at det er en pingvin, jamfør caption «Twinning» og bildet under.

Her er broren til Danielle med sin vakre pingvin:


(TUMBLR)

En tatovering vi har fått bekrefta er tallet «28» på fingrene:(TWITTER)

Fun fact: «28» er også nummeret han har på fotballdrakter, øreplugger og alt mulig annet. 


(TWITTER)

Høyere makter har hørt alle Louis-fans' kollektive bønn, og gitt oss et meget gledelig gjensyn med 2011-Louis:

#blessed

http://lhrry.tumblr.com/post/135542914933/absolutely-not

2015-Louis (til høyre) ser litt sliten ut, men det hadde du også gjort om du hadde vært på turné i fem år.

Noen timer og % promille senere, dro en full Louis ned buksen og viste sitt nye kunstverk rundt i Chicago:


(SKJERMBILDE VIA TUMBLR)

UNNSKYLD MEG, MEN HVOR ER BILDENE?

Om du ikke har blitt frelst av Louis' største bak fordel er tiden virkelig inne.

Noen bilder for vitenskapens skyld:

http://tomnlinsuns.tumblr.com/post/128443200493/louis-bum-as-requested-by-anon


(TUMBLR)

Ikke noe å takke for, I got u fam.

Ja, og så klarte Loulou å miste både pass og telefon på fest.

Heldigvis annonserte en skikkelig grei jente dette på Twitter, som angivelig skal være en bekjent av frøken Campbell. Snilt av henne å legge ved bilde også, sånn at alle kunne se at det var på ekte. 😊


(TWITTER)

Kirsebæret på toppen av denne kaos-kaken er familien til hans kommende baby-mama. De er ikke ukjent for spesielt interesserte Directioners, ergo så blir alt familien gjør på sosiale medier plukket opp.

Moren (Tammi Jungwirth) til Briana Jungwirth (baby-mama) har nylig likt et bilde på Insta hvor det står at Louis ikke er noe særlig grei:


Det er litt forståelig, eller? Er liksom ikke så kult når faren til det kommende barnebarnet ditt ikke er spesielt støttende, og heller henger med søte kjendis-brunetter enn din høygravide datter. Termin skal angivelig være sent i januar-ish.

Louis har også sagt flere ganger at han gleder seg til One Direction tar pause, fordi han ser frem til å ikke ha ansvar for noe. Eller å måtte sette på vekkerklokken.  Er dog nevneverdig at det også spekuleres i om Loubear faktisk er barnefaren. Så om Louis egentlig er en uinteressert fuckboy (as if) eller offer for et slemt PR-stunt (ehh litt usannsynlig det også) vet ingen. Det er så slitsomt å være fangirl, for det er noe som skurrer.

Alle venter i spenning på en eventuell DNA-test. Og en selfie fra han søte med krøllene.

UKENS GIF:UKENS ÅRETS FYR:UKENS PERSON MED NISSELUE SOM DØMMER DEG:Følg med i for flere skikkelig viktige oppdateringer. Hold på hatten, for neste innlegg blir en konspirasjonsteori-spesial. 👮Se også: Malin (18) fra Stryn betaler 51 000 for å møte Justin Bieber ♥
cecilie@730.no 20. des 15 kl. 21.41FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Benz August
Throwback med Triana: Freidig FHM-farvel

♥ (FAKSIMILE FHM)

Throwback fra 2014 
 
Norske FHM setter kroken på døren, men forlater oss med et smell: 
 
Triana Iglesias pryder bladet både forsiden og innsiden. (Fotografert av mystiske Dolph «Ice» Bravo.) 
 
Se sensurerte snapshots av noen av sidene nedenfor. Se en god del mer i nummeret, som også byr på et godt intervju med gladjenta.

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

♥ (FAKSIMILE FHM)

 
Hett tips: Kupp hos FINN: Gir bort to poser med pent brukte FHM gratis 💦 

benz@730.no 21. jul 14 kl. 14.14Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
– Norge er så hvitt at folk smører seg med månebeskyttelse


Ifølge flere kilder som var i samme rom som Donald Trump, så kalte presidenten Haiti og afrikanske land for «shithole countries».

(Det hvite hus valgte å ikke avkrefte påstanden, men dagen etter twitret Donald at han brukte andre ord. I etterkant av tweeten sa senator Dick Durbin, som var tilstede, at Trump gjentok «shithole countries» flere ganger.)

Det angivelige sitatet fra verdens mektigste mann, gjorde det vanskelig for amerikansk TV og radio, som egentlig ikke tillater banneordet «shit» - og fikk klager. Det gjorde det også vrient for mange å se uttalelsen som noe annet enn rasisme. Spesielt da presidenten la til at han istedenfor «shithole»-folk ønsker seg innvandrere fra Norge.

– Da han sa hvor han vil at innvandrere skal komme fra, så nevnte han ikke bare et hvitt land, sier sør-afrikanske artigper Trevor Noah i snutten nedenfor.

– Han nevnte det hviteste landet. Han gikk ikke for et mer subtilt land som ville gjort det mer vagt. Som «vi bør slippe inn flere folk fra Portugal»… Da tenker du «hm, hva betyr det?». Nei, han sa Norge, hvor folk er superhvite, så hvite at de smører seg med månebeskyttelse.heidi@730.no 12. jan 18 kl. 16.32Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Det beste fra verdens beste julefilm: Elf
FOR ALLTID (NEW LINE CINEMA)

De lærde strides sikkert om hva som er verdens beste julefilm, men hos oss er Elf i toppen. Historien om gutten som skal finne sin far i New York etter å ha vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen er morsom, søt, flott, trist, vakker, original og veldig godt laget.

Regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef, kommende The Jungle Book), som lar Will Ferrell stjele showet fullstendig som Buddy the Elf. (For å ikke glemme skuespillet til her 22 år gamle Zooey Deschanel (New Girl, Yes Man, (500) Days of Summer). Mens James Caan er douchey pappa. 

Artigfakta 1: Elf hadde et budsjett på 33 millioner dollar (265 millioner kroner), og spilte inn 220 millioner dollar (1,8 milliarder kroner) på kino.

Artigfakta 2: Du kan se filmen hver jul, og den er fortsatt like fin og funny.
 
Elf varer i 95 minutter. Her er 9 av dem: 

 
gisle@730.no 27. des 15 kl. 16.23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Throwback: Skal vi danse i Argentina 💦

Dancing with the Stars aka Skal vi danse i Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge.

Dette paret - Silvina Escudero og Nicolas Scillama - gønner i alle fall på noe grasalt:Programlederen blir liksom forbanna på slutten :)

Danse-bonus fra argentinsk fjernsyn med skuespiller og modell Monica Farro:Sangeren Cinthia Fernandez i ublu dans med sin partner Marcelo Tinelli: 


 
Skal vi danse USA: Se Pamela danse mot Pussycat-Nicole
 
Her er en norsk, litt mer konservativ - men god - throwback-bonus hvor Aylar danser perfekt: 

 
heidi@730.no 09. des 10 kl. 14.00Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Straight Outta Compton-stjernen blir FLY forbanna


Jason Mitchell fikk ikke flysetet sitt i førsteklasse på grunn av en dobbelbooking, og han tok det ikke så dritpent. Se skuespilleren bli så sint at han nesten begynner å gråte, før han blir tatt ut for å ta en prat med politiet. Delta hevder at New Orleans-mannen ikke rakk flyet han booket, slik at han tok måtte reise på standby. Selskapet skal ikke ha anmeldt skuespilleren. Jason er best kjent som Eazy-E i Straight Outta Compton. Tidligere i år var Jason kinoaktuell med Kong: Skull Island, fulgt av Kathryn Bigelow-filmen Detroit.
 
Se del 1 av det følelsesladde flysetedramaet ovenfor, fulgt av del 2 nedenfor.

 
Flere som blir FLY forbanna: Se Azealia Banks miste det (VIDEO) 
heidi@730.no 28. aug 17 kl. 23.54Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Benz August
Hvordan smaker Starbucks’ Unicorn Frappuccino? 🦄🦄🦄

– Jeg aner ikke hvor mange enhjørninger de kverner, men jeg tipper PETA er forbanna, sier Stephen Colbert om Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino.

Ifølge Stephen gikk kaffekjeden for dette navnet fordi Sukret krenkelse mot Gud allerede var tatt.

MAGISK ENERGIBOOST (INSTAGRAM) 
 
Drikken, som tilsvarer like mye «energi» som et par Snickers, kan forårsake sukkersyke ved å se på den. Neida. Den har ennå ikke blitt lovlig annonsert hos Starbucks i Norge.

Kanskje fordi den både forandrer farge og smak underveis. Fra søt til sur.


Nedenfor smaker Stephen på Unicorn Frappuccino og beskriver fargen som «svulst».

– Åh, jeg skulle ønske at jeg var død, sier han etter første slurk.

– Det smaker som om jeg tungekysset Tingeling.

– Det er ikke underlig. Hun er voksen, hun er bare veldig liten, forklarer artigper.

 
benz@730.no 22. apr 17 kl. 01.36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1021 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?