Bitter norsk videopremiere: Billie Van ♡

17. mar 2017 kl. 00:00
SÅNNE PRESSEBILDER <3 (KATRINE GADE)

SÅNNE PRESSEBILDER <3 (KATRINE GADE)

God fredag!

Billie Van er tilbake med et brak, og godt er det. Den Oslo-baserte sangeren slipper i dag den deilige, bitre singelen «I’m Totally Fine With It», produsert av Mikhael Paskalev og Jonas Alaska.

Og ikke nok med dét – den åttitalls-flørtende pop-perlen har også fått en musikkvideo, som du kan se verdenspremiere på nederst i saken. 

 Hei Billie Van! Hvordan føles det å være «tilbake»? 

– Jeg glemmer hver gang hvor skummelt det er å gi ut musikken min, men prøver å ikke fokusere så mye på hvor skummelt det er, men hvor gøy det faktisk er også! Jeg har jobbet lenge med denne plata, og jeg skriver jo musikk for å dele det med folk. Jeg er kjempestolt av både singel og video, så dette må da bare bli gøy!  

For de som ikke allerede er fan: Hvordan vil du beskrive musikken din?

– Siden sist jeg ga ut plate så har lydbildet blitt litt mer trist og grandiost. Plata inneholder for det meste ballader og tematikken er hat, bitterhet og sorgbasert. Hehe, høres kanskje ikke så fristende ut å høre på, men jeg synes selv det har blitt skikkelig fint, og jeg tror folk vil kunne gjenkjenne seg i følelsene jeg synger om. 

Fortsetter nedenforSAME (SKJERMBILDE FRA MUSIKKVIDEOEN)


Hva handler «I’m Totally Fine With It» om? 

– Den handler om en skillsmisse. Det å tro man har det helt fint, men innerst inne er ved å falle fra hverandre.

Videoen er lekker, hva vil du/dere fortelle med den? 

– Jeg var så utrolig heldig å tilfeldigvis dumpe over Emilie Norenberg –  en helt fantastisk regissør med en helt særegen stil som kommer til å nå stjernene innen noen få år. Det er Emilie som har skrevet filmen, så jeg kan ikke ta noe kredd for den. Jeg elsker tolkningen hennes av låta og ba henne om å skrive meg inn i hovedrollen, selvom teksten tar utgangspunkt i en manns perspektiv. 
Den handler om en person som innser at hun blir nødt til å gå ifra mannen sin etter mange forsøk på å redde forholdet. 

Hvilke norske artister imponerer deg mest om dagen?

– Det gjør Mikhael Paskalev! Han er et arbeidsjern uten like, og har det siste året fått seg en helt fantastisk sønn, jobbet minimum 12 timer hver dag med plata si, pluss at han har spilt inn og produsert min plate sammen med Jonas Alaska, lært seg ca 2000 ting han ikke kunne fra før og selvfølgelig også skrevet masse bra låter til plata si. Kommer ut nå til våren<3 

Se premiere på musikkvideoen til «I’m Totally Fine With It» via regissør Emilie Norenberg:

 

Se også: Billie Van tolker Beyoncé