Bildebonanza: Bergenfest dag 3

17. jun 2017 kl. 00:00
TO SMÅ KARER SOM VENTET PÅ STORE P

(Alle bilder: Solfrid Skaret for 730)

Herreguuud for en dag det var i går. Er det lov å kåre det til sommerens beste festivaldag selv om vi ikke har vært på noen andre ennå?

I stor kontrast til dagen før stod det ikke lenger om smarttelefonens liv og helse. Alle artistene var enige om at det var fint at det ikke regnet. De få dråpene vi kjente var heldigvis bare folk som kastet øl.

Tove Lo var fredagens første artist på Plenen. Hun kom ut på scenen i sin stilige stjernetruse og spilte for blomsterkrans-jenter og sølvrever.

Midt i konserten løp hun ned fra scenen og gav flere på første rad en klem og suss på kinnet.

I kjent stil flashet hun også litt pupp med teip over da hun tok låten «Talking Body». Noe hun egentlig bare skulle gjøre i USA, hvor de reagerer negativt på kvinnelige kroppsdeler. Hva gjør din favoritt-artist?

Dagens andre supersvenske: Zara Larsson. 19-åringen strekker seg bare 163 cm over bakken, men man trenger ikke være høy for å være stor.

Publikum hadde nådd trivselspromillen for en liten stund siden, og var derfor ekstra joviale og glade da popstjernen tok fram de krämgoda favorittene «Ain’t My Fault», «So Good», «I Would Like», «Symphony» og «Lush Life». Samt en liten mashup av «Don’t Let Me Be Yours» og Ed Sheerans «Shape of You».

Fortsetter under

#Bergenfest elsker Sveriges ukronede dronning #ZaraLarsson 💘 Se mer på Snap 💦 (Navn: www730no) + Insta-story 👑

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Fy faen Gabrielle!

Bastionen var, som seg hør og bør, stappfull allerede 20 minutter før konsertstart. En av Vestlandets mange store stoltheter fikk en kongelig velkomst. Gabby var litt emosjonell og så flere ganger at hun ikke klarte dette, fordi responsen var så enorm. 

I en god time gaulte alle med på de nye og gamle låtene, og under «5 fine frøkner» tok det fyr.

Hvis du mot all formodning sitter litt på gjerdet hva angår Gabrielle burde du lese denne saken. 

Hvis du lurer på hvordan 7000 mennesker og 200 oppblåsbare griser ser ut, burde du sett Karpe Diem på Plenen i går. Det var helt sjukt mye folk der, flesteparten ikledd stilig Heisann Montebello-merch.

Duoen åpnet showet med å prate om brannslukningsapparat-hendelsen i Bergen fjor #neverforget

En liten tjommi ble bedt opp på scenen av Chirag, og sammen gjorde de allsang-favoritten «Spis din syvende sans». Raggen lurte på om han var fra Bergen på ekte, noe han var.

Fortsetter under

#KarpeDiem inviterte en ung vestlending opp på scenen da de rundet av #Bergenfest dag 3 🌷

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Det var publikumsfrieri fra første låt, men det kjennes ikke noe annet enn ektefølt ut. Magdi sa også at han var veldig glad for at han, til tross for å være trebarns-far, får ta del i ungdomskultur som ikke er i regi av staten.

Overhørt på vei hjem: «Fy faen Karpe var så jæla bra! Se kor stive niplene mine e då. Det e fordi Karpe var så jæla bra.»

Se nest siste bildedryss fra Bergenfest:

Tove Lo <333
 

Store P hadde med seg et Adidas-kledd kor

…og Festival-Girson

Zara Larsson hadde det mysigt på Plenen

Etiopisk-engelske Izzy Bizu

Britiske Emeli Sandé

Hun hadde øredobber med bokstaven sin på, sånn at det ikke rådde noen tvil om hvem som var hvem

Gauling for Gabrielle

Karpe Diem samlet hele Bergen (og bygdene utenfor) 

TAKK FOR I DAG! Årets siste Bergenfest-rapport får du i morgen <3 Se også: Bergenfest dag 1 og 2