Best og verst fra blogg-Norge: Uke 18

10. mai 2017 kl. 00:00
MEG OG EN BUKETT AV BLOGGERE(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Hallo, mine venner <33

Håper dere har det 10/10 om dagen. Jeg har nå fått allergisprøyte og kraftigere medisiner, og pollensjokkene har allerede gått kraftig ned. Så takk gud (legen min) for at hun sa ja til å gjøre det på dagen.

Nå skal vi snakke om BLOGG hehe overraskelse. Håper dere er klare for det.

Ukens video: Martine Johansen

Er det noen som lurer på om årets Pærra-deltakere har skaffa seg blogg? Hehe. Dumt spørsmål. Alle har vel fått med seg at ca. alle har det?

Uansett. Det har jo Martine òg. Hun fra Bodø altså, ikke instagrammern.

Hun kjente jo Morten fra før, og nå har visst mange lurt på om de er mer enn bare venner. Det svarer de på i denne videoen. Den må nesten oppleves.

Ukens drama: Mamma til Michelle

Annanabanana er døende. Neida. PS: Sorry Jan, vet ingen får røre henne akkurat nå, men dette ble veldig dramatisk.

Men hun er sykemeldt. Vi vet ikke hvorfor, Jan skriver han har sett henne bli tråkket på av familien alt for mange ganger, og nå en gang for mye.

Jeg skal ikke blande meg i noe familiegreier, men Jodel tipset om en lang kommentar fra et av hennes familiemedlem, som handlet om liiiiitt mye juicy. Det er nå dessverre slettet, så har du ikke sett det er det synd for deg.

For å si det sånn: hvis det som stod der er sant, er det ikke rart det er ei lita splid i familien.

Håper dog hun kommer tilbake snart. En clickbaitverden uten Anna er som Paradise Hotel uten sprit.

(MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)

Ukens nedtur: Pilotfrue

Det tredje prøverørsforsøket gikk ikke som vi trodde, for Pilotfrue ekke gravid:(

Hun sier selv at det da var flaks de fikk Ramp (den søte hunden), men hun har fortsatt trua, de har flere egg på lager.

Jeg håper dere snart blir gravide. Og jeg håper fortsatt på en liten melding om å få låne Ramp en dag. Ikke glem det. Hehe.

LYKKELIG FAMILIE (PILOTFRUE.BLOGG.NO)

Ukens DIY: Martine Lunde

Liker du ikke bunaden fra hjemstedet ditt? Ikke fra tippoldemoren din sitt hjemsted heller?

Gjør som Pærra-Martine (denne gangen er det instagrammern), og LAG EN SJÆL. Eller design en festdrakt og få noen til å lage den. Tror ikke du skal gå til Heimen Husflid og be om dette, da tror jeg du blir bannlyst.

ROLIG PERLEBÅND FRA GLITTER <3 (MARTINELUNDE.BLOGG.NO)

Ukens clickbait

Da mamsen til Michelle er sykemeldt, blir det litt stille under denne kategorien. Men ikke fortvil, dere får to fra den andre dronninga – Isabel Raad.

2. «Jeg husker jeg lo av han»

Lo av Pierre? Fordi dere hadde et godt forhold og han var morsom? Fikk deg til å le og smile?

Nei, en av kompisene hennes sa, da hun hadde det ille, at hun ville komme tilbake til hverdagen fortere enn hun ante ordet av det.

Så da lo hun av ham, for det trodde hun jo ikke noe på selv. Men seppå´a, nå smiler og ler hun dagen lang.

Nydelig historie.

1. «Det jeg fryktet, har skjedd»

Jeg vet egentlig ikke hva jeg trodde her engang, men jeg tenkte jo det var dramatisk.

Hun har aldri opplevd å få noe stygt slengt mot seg på gata, sånn som hun får på nettet. Det skjedde her om dagen, for første gang.

En jentegjeng gikk forbi henne, og en av dem sa «ÆSJ!», mens resten lo. Selvfølgelig kjipt, og ikke ok uansett hvem det er, men så dramatisk?

Hev deg over det, i det minste. Ikke gi dem oppmerksomheten de får av at du skriver om det på bloggen. Heldigvis skal hun ikke la denne episoden ødelegge for henne:-)

Ukens skamløse: Anne Brith

Okei. Dette går egentlig mest ut til bildene hun la ut på snapchat her om dagen, hvor Anne Brith måtte overbevise om at hun hadde thigh gap.

Tenk dere det, en 42-åring med thigh gap. Men det er ikke det som er greia, det er bare det at det blir så mye fokus på akkurat det.

Innlegget hun skrev om det, var egentlig ganske bra og hun forteller om hvordan hun har hatt det med å ha fått kommentert sin tynne kropp opp gjennom oppveksten. For tro meg, det ekke bare tjukke mennesker som får kommentarer på kropp eller som har komplekser.

Det som er så sjukt her, er hvordan hun MÅ overbevise alle om at hun har thigh gap og at hun ikke er syk selv om hun er tynn. Og ja. Vi vet det. Og du er 42 år. Slapp av. Bak litt kaker og heng med barna dine. Ikke tenk så mye på denne thigh gapen.

Det er ikke rart kroppspresset REGJERER verden fortsatt, når voksne mennesker holder på sånn her.

NÅR ALT DU KLARER Å TENKE PÅ ER THIGH GAP (ANNEBRITH.BLOGG.NO)

Sååå ja, det var alt for nå. Håper mammaen kommer tilbake snart. Og at vi får vite hva som skjer. Og at pærra-deltakerne tar livet litt mer med ro. Og at Grunde snart starter blogg.

Håper dere synes det var artig. Takk for nå. Send mail på victoria@730.no med tips og gøy. Det er ikke frivillig, det er tvang. Takk.

Snakkes <333

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 17