Beefen mellom Bhad Bhabie (15) og Iggy Azalea (28) ble fysisk – se video

16. nov 2018 kl. 00:00
HVA ER DET MOTSATTE AV KONFLIKTSKY? (FASHION NOVA)

First Price-svaret på Cardi B vs. Nicki Minaj? 

Beefen mellom Bhad Bhabie og Iggy Azalea skjøt fart da førstnevnte rap-debutant kalte 28-åringen fra Australia «gammel, utvasket og fattig» gjennom «Hi Bich (Remix)».

Men noe stor dramatisk krangel ble det ikke, for det orket ikke Iggy.

15 år unge Bhad Bhabie, som egentlig heter Cash Me Ousside (eller Danielle Bregoli), gir likevel ikke opp.

I morges norsk tid var både Iggy og Dr. Phil-profilen på Cardi Bs fest med Instagram/thot-favoritten Fashion Nova – hvor sistnevnte kastet en drink på Iggy.

Kanskje inspirert av festens hovedgjest, som tidligere i høst kastet en sko på Nicki Minaj?

Se video: 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av The Shade Room (@theshaderoom)

Noe ordentlig basketak ble det dog ikke denne gangen heller. Men istedenfor å ignorere episoden, laget Iggy masse leven i etterkant. Hun delte blant annet snutter på Insta-story med våt parykk og et stort smil. På den første filmen skriver hun:

– Så denne dr Phil-jenta er tydeligvis skikkelig opprørt over meg, og trodde jeg kom til å slåss med et barn? LOL. Uansett! Fashion Nova festen er LIT!

På vei hjem fra festen filmer Iggy seg selv kjørende, hvor hun kommenterer Danielles oppførsel:

– Jeg forstår at denne lille jenta har skapt et navn for seg selv, gjennom å oppført seg som en tulling på tv og på nett. Men jeg er voksen! Jeg har ikke tid til å kaste bort energi på sånn dritt, eller slåss med et barn på en klubb?

– Jeg kom for å få en sjekk, og dro hjem med en sjekk. Du dro med en overfylt veske, og du ser dum ut. Jeg kommer ikke til å starte en slåsskamp for en 15 år gammel jente på internettet.

– Jeg må bare le. Jeg vet ikke, jeg tror bare folk gjør alt for innflytelse. Lykke til med karrieren din. Du er ung, og du kommer til å se tilbake på dette og føle deg dum. Jeg syns denne dritten er teit som faen, men det er kanskje fordi jeg er voksen.

Tenåringen tydde også til Insta-story:

Senere la Iggy ut noen tweets hvor hun forteller sin versjon av hendelsen:

I sin versjon av saken, kalte Iggy også 15-åringen feit. Tweeten er nå slettet – etter at hun først ikke kunne forstå at noen ville reagere på det. 

Her drøfter Bhad Bhabie og Iggy kveldens drama: Fortsettelse følger helt sikkert.   Se også: Pasha blir dopet ned og torturert av norsk influencer – se videopremiere