Arif og Unge Ferrari til Oslo Spektrum: – Jeg kan fortsatt ikke tro det

10. sep 2017 kl. 00:00
VÅR TYPE PRESSEBILDE (AKAM1K3)


VÅR TYPE PRESSEBILDE (AKAM1K3)

Oppdatert onsdag: Salget har startet! Finn billetter via Ticketmaster her

Arif og Unge Ferrari har de seneste årene spilt på det som kan krype og gå av norske festival- og klubbscener, så det skulle bare mangle at de snart feiret suksessen med en gedigen gig. 


730 kan i dag avsløre at Nora Collective-kameratene nå vil fylle Oslo Spektrum – og dét sammen, selvfølgelig. Konserten avslutter en kommende Skandinavia-turné. 


– 
Jeg kan fortsatt ikke helt tro det. Det føles så riktig! Dette har alle artister drømt om å gjøre! Vi er heldig som har et bra team, og fantastiske fans som har gitt oss troen på at dette er oppnåelig!, sier en smørblid Arif om den kommende festen. 

Unge Ferrari er caps lock-gira, og fyrer på med enda flere utropstegn enn sin kollega. 

– UNGE FERRARI OG ARIF + SPEKTRUM = SANT. Endelig! Denne hallen har vært ikonisk for meg. Jeg har sett Robyn, Ne-Yo, Chris Brown, Karpe Diem og mange mange flere gjøre store ting der inne, og endelig er det vår tur til å rive av taket og gjøre kaos!!!!!, skriver Hamar-godgutten. 
God førjulsgave til deg selv eller noen du er glad i?

1. desember kan du åpne første luke i julekalenderen, og så gå på konsert med Arif og Unge Ferrari på kveldstid <3 

Billettsalget starter (førstkommende) onsdag 6. september klokken 09:00 via Ticketmaster

– Da vi annonserte turnédatoene forrige uke, ble Trondheimkonserten utsolgt på 7 (!) minutter. Det understreker at det er helt riktig at Arif & Unge Ferrari tar steget til «The Big Leagues» og Oslo Spektrum. Det man har sett av bandet tidligere er bare en brøkdel av hva man kommer til å oppleve i Oslo Spektrum. Disse gutta har et utappet potensiale og dette blir den ene tingen du ikke vil gå glipp av i høst, skryter Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i Atomic Soul AS.

Sees i Oslos storstue!

PS: På fredag slapp både Arif og Unge Ferrari ny musikk… 

Arif teamet opp med Lars Vaular, mens Unge Ferrari tolker Grieg og Ibsen