Ariana Grande støtter Pete Davidson etter åpent brev

4. des 2018 kl. 00:00
ER DET LOV Å HÅPE AT DE BLIR SAMMEN IGJEN? (INSTAGRAM)

Etter å ha vært borte fra sosiale medier i flere måneder returnerte Pete Davidson til Instagram denne helgen.

Mandag kveld delte han et åpent brev til følgerne sine, hvor han blant annet åpner opp om selvmordstanker og hatkommentarer.

Tirsdag morgen får han støtte fra Ariana Grande.

Ariana har ikke likt eller kommentert innlegget hans, men deler det i sin egen Instagram Story. Der legger hun til sin egen tekst, hvor hun gjentar ønsket om at fansen er snille mot medmenneskene sine. Ari sier også at hun alltid vil ha kjærlighet for eksen sin.  Her er beskjeden i sin helhet: 

Jeg vet at dere allerede vet dette, men jeg tror jeg må minne fansen min på å være snillere mot andre. Jeg omfavner bare tilgivelse og positivitet. Jeg bryr meg dypt om Pete og hans helse. Jeg ber dere om å vær så snill være bedre mot hverandre, selv på Internett. Jeg har lært gjennom mine egne feil å ikke reagere i sosiale medier, så jeg skjønner det. Men dere vet virkelig ikke hva andre gjennomgår. Uansett hva de velger å vise i sosiale medier eller hvordan de fremstår i offentligheten. Jeg kan love dere det. Så vær så snill, la hva nå enn det er dere vil bevise gå. Jeg vil alltid ha ugjenkallelig kjærlighet for ham, og hvis du har fått noe annet inntrykk gjennom mine siste verk, så har du kanskje misforstått poenget. 🖤

<3 (INSTAGRAM)

Se også: Astrid S synger om egne ekser i «thank u, next»-cover