Hopp til hovedinnhold

Er dette Norges villeste 25-årsdag?

Det nærmer seg bursdagen din og du tenker «tja, skulle en ha opprettet et lite arrangement på Facebook så en kunne invitert et par stykk?».


For fotograf Olav Stubberud er dette derimot for snålt, så da stelte han like gjerne i stand et helaftens kalas en sjeldent ser maken til her i landet.

– Jeg ville lage en oppsummering av alt jeg har rundt meg. Og feire at jeg har dodget mye heavy shit, og greit å bli så gammel som halvveis til 50. Det  her var en feiring av livet og alt rundt, sier Olav til 730 mens han takker Sami Alem og alle andre samarbeidspartnere som gjorde dette mulig.

En fyller jo tross alt bare 25 år én gang i livet, så da skulle det bare mangle at Arif, Unge Ferrari, Emilio, Pasha, Diaz, Snow Boyz, Sandra Lyng, Lille Philip, Izabell, Tomine Harket, Hkeem, Kamelen, Dr.Erik, Lars Vaular, DJ Broiler, DJ Herkules, Dan Bravo og Lotionboyz stiller opp.

Spesielt artig var det at Sandra og Philip opptrådte med «Sommerflørt» for første gang på 12 år:

Fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av Sandra Lyng (@sandralyng)


– 50-årslaget mitt blir enten en begravelse eller en fest som kommer til å vekke de døde til live!!!!!, er da neste plan ifølge Stubberud.

For de som gikk glipp av denne ekstravagante bursdagsfesten kan de dog trøstes med film av Frederic Esnault og bilderas av Christian Zervos, Chris Abolade, Hakon Jørgensen:

Legg merke til de breiale pengesedlene designet spesielt for anledningen:

Se også: Hvem i Norge fikk flest likes på Insta i 2016?

Les mer