Hopp til hovedinnhold
KROPP ER TOPP, SKAL VI TRO DENNE NYE SERIEN (TNT) 

Neste Sons of Anarchy?

KROPP ER TOPP, SKAL VI TRO DENNE NYE SERIEN (TNT) 
Etter en lang og slitsom arbeids- eller skoledag er det av og til deilig å slenge seg ned på sofaen og sette på en eller annen halvtynn komedie med latterboks i bakgrunnen. Ikke trenger en følge særlig nøye med, da skremmende lite hjernekapasitet kan bli benyttet for å få med seg de labre vitsene.

Animal Kingdom
er ikke en sånn type serie.
Første episode debuterte på TV-skjermen midt i juni og har ifølge Rotten Tomatoes allerede sanket inn mang en fan som sammenligner Animal Kingdom med Sons of Anarchy. Den mørke dramaserien er basert på den australske filmen fra 2010 med samme navn, og handler om det nye livet til 17 år gamle Joshua «J» Cody etter at han mister sin mor i en heroinoverdose. «J» spilles av 20 år gamle Finn Cole, kjent fra BBC-serien Peaky Blinders.

Bestemor Janine «Smurf» (framstilt av Ellen Barkin fra bl.a. Ocean’s Thirteen, This Boy’s Life og The New Normal) tar kanskje gutten under vingene, men hans nye hjem er fylt med trøblete slekt som ikke holder stiene sine rene.

Fortsetter nedenfor



DETTE ER IKKE JAX FRA SONS OF ANARCHY, MEN VIKINGS-SKUESPILLER BEN ROBSON. ANGIVELIG. (TNT) 

– Berørte seere vil selvfølgelig at han («J») skal komme seg langt vekk fra Cody’ene, et sted der han kan gjøre matteleksene sine i fred. På samme tid gir nesten alle karakterene deg noe å relatere til, alle har sine hemmeligheter og bekymringer, skriver Los Angeles Times som mener produsent John Wells har gjort en meget god jobb.
Med politiet i hælene på denne flokken av dårlige forbilder kretsende rundt, gjenstår det bare å se om tenåringen vil klare seg. I hele 55 minutter pr episode kan det hele dog virke litt for deprimerende, så binge-watchingen bør kanskje spares til noe annet.
Minus: Nesten litt irriterende dystert 
Pluss: Naturlig skuespill som gjør det hele troverdig
Førsteinntrykk: 2,66 av 5 730-klapp.
 


Se traileren til Animal Kingdom her: 




Serien startet via TNT i juni, og er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge. Vi oppdaterer når vi vet mer om eventuelle sendetider her til lands. 

Se også: Ikke se denne serien om du skal på sommerleir

Les mer