Hopp til hovedinnhold
<3 (LISA BJORHEIM)

Intimt med The Weeknd (og Astrid S) i Oslo: Høydepunkter, bilder og video ♥

<3 (LISA BJORHEIM)


Alle bilder: Lisa Bjorheim og Olav Stubberud

Herregud, hvor skal vi begynne? Vi beklager overload med videoer fra konserten hos vår Snapchat (www730no), men 330 sek får dere tåle. Kanadieren laget et suverent show, se også et par videoklipp via vår Instagram i saken.

Først og fremst: Tusen takk til Universal og alle andre som jobbet hardt for å få til denne konserten. Å se en av verdens aller største stjerner spille foran 500 mennesker i lille Oslo kan ikke beskrives med andre ord enn klisjeer som «sjukt» og «surrealistisk».

Vi vet at mange gråt da de ikke vant, eller hadde mulighet til å kjøpe billetter. Heldigvis er det flere gode nyheter… 

Saken fortsetter under bildene 


(LISA BJORHEIM)



(LISA BJORHEIM)

Gode nyheter for triste fans

1) Som du sikkert vet – P3 filmet hele konserten, så selv om det er en mager trøst kan du se showet via NRK på et senere tidspunkt.

2) Neste norske gig blir trolig bedre enn noensinne. Vi ble blåst i bakken over hva bra den tidligere dårlige live-vokalisten The Weeknd har blitt. Mer om det under.

3) Ikke si til noen at vi sa det, men… Dersom han vi pratet med fra The Weeknds crew ikke bare blander de skandinaviske landene, vil en ny Oslo-gig annonseres snart. <3 Gjengen reiste videre til Texas i natt for å fullføre den nord-amerikanske turnéen, som avsluttes i desember. Etter dét står trolig Europa for tur.


Saken fortsetter under bildene


(LISA BJORHEIM)



(LISA BJORHEIM)



(LISA BJORHEIM)


Det var forresten ikke bare nordmenn som hygget seg på lille Vulkan Arena, en bråte svensker hadde også tatt turen.

Blant andre Seinabo Sey (<3), samt enestående Zara Larsson, som gikk rundt og gjorde alle starstruck.

Men altså… HÖRU MEJ BAE? 😍 @zaralarsson

Et bilde publisert av @omvrmusic


Astrid S varmet opp, og var sertifisert superstilig stjerne. Folk var ikke der for å se henne, men likevel hadde hun trygg stålkontroll på hele salen.

18-åringen fra Rennebu har kommet en lang vei på kort tid, og smakebitene fra de foreløpig uutgitte låtene lovet veldig bra. Elektropop på sitt beste.

Astrids stemmeprakt, tilstedeværelse og utstrålende formidling var on fleek af. Blant de nye låtene fikk vi høre «Hyde», den spilte inn videoen til


Se snutt med litt av «Hyde»: 

💎💎💎 #Hyde

A video posted by Astrid S (@astridsofficial) on

Et bilde publisert av 730.no (@730no)


Publikummet slo seg som forventet ikke så veldig løs, men det var kos å se at mange kunne tekstene fra før Ariana Grande/Fifty Shades of Grey-vendepunktet.

Det satt Abel selv pris på, selv om han startet «The Hills» på nytt etter at litt for få sang med. Singelen (som kom i mai, altså før «Can’t Feel My Face») er tross alt nummer én på Billboard Hot 100 akkurat nå.


Saken fortsetter under bildene


(LISA BJORHEIM)



(LISA BJORHEIM)



(LISA BJORHEIM)

Mest stas var det å se at 25-åringen har utviklet seg som sanger siden fjorårets nesten tonedøve affære i Oslo Spektrum.

The Weeknd hadde live-band men dessverre ingen korister, så mye vokal lå i bunnen. Særlig under «Can’t Feel My Face» hvor han kom feil ut i starten, men det gjorde ingenting. Den imponerende totalopplevelsen overrasket alle, selv blodfansen. 


Saken fortsetter under bildene


(LISA BJORHEIM)



(LISA BJORHEIM)



(LISA BJORHEIM)

I tillegg var Abel ekstremt karismatisk og sjarmerende på scenen. Han sa flere hyggelige ting til publikum, blant annet at det var så mange vakre jenter i salen… lol. Ellevilt publikumsfrieri var det ikke, men det forventet vi ikke heller.


Fem semi-tilfeldige høydepunkter:

1) The Weekends dansing under refrenget på Max Martin-produserte «Can’t Feel My Face», en låt som heldigvis ble enda bedre live.

Video: 

👑👑👑

En video publisert av 730.no (@730no)


2) At han gjorde en forkortet versjon av «Or Nah», den DJ Mustard-produserte Ty Dolla $ign-låten han i 2014 gjestet sammen med Wiz Khalifa.  

3) At Abel stoppet opp for å ta bilder med et par fans/redaktører etter konserten, selv om crewet hans sa nei og prøvde å haste ham inn i bilen.


4) At han covret «Drunk in Love»!

Video:   

Drunk in ❤️

En video publisert av 730.no (@730no)


5) Avslutningen med «Wicked Games» fra 2011, som seff gikk ut til alle som hadde fulgt med ham hele veien <3 Kjernefansen løftet armene og ga ham XO-tegnet, noe han takket for med et forsiktig smil.


Bonus-bildedryss tatt fra salen via fotograf Olav Stubberud:


(OLAV STUBBERUD)



(OLAV STUBBERUD)



(OLAV STUBBERUD)



(OLAV STUBBERUD)



(OLAV STUBBERUD)


(OLAV STUBBERUD)
 



(OLAV STUBBERUD)





(OLAV STUBBERUD)




Se også Bella Hadid: – Jeg vet ikke om The Weeknd synger om meg… Hihi

Les mer