Hopp til hovedinnhold
(SNAPCHAT)

Snapchat er oppdatert! Dette betyr emojiene bak vennene dine

(SNAPCHAT)

Da Snapchat fjernet bestevenn-funksjonen ble det raskt klagestorm, noe som førte til at selskapet lovet å ordne opp i det over tid. Oversikten ble i utgangspunktet fjernet av hensyn til kjendis-brukere – noen av dem var nemlig misfornøyd med at følgerne kunne se hvem de snappet mest med. 


I dag har Snapchat delvis hentet funksjonen frem igjen, via en helt ny oppdatering.


Du kan ikke gå inn på andres profiler og se hvem de snapper mest med, men du kan se om de du snapper mest med også har deg på sin toppliste. Hvordan? Snapchat setter ulike emojis etter navnet på dine bestevenner, eller andre du har et 
«Snapchat-forhold» til. Se illustrasjoner nederst. 


Oppdateringen er så ny at vi verken finner andre nyhetssaker om det, eller et innlegg om det på Snapchats egen blogg. Etter litt leting fant vi dog informasjon om det via… Snapchat, så klart. 


Vi kan bekrefte at bestevenn-emojiene er på plass hvis du oppdaterer til seneste versjon hos iPhone/iOS, men er usikker på om den også er klar for Android-brukere. Noen som vil teste for oss?
 

Oppdatert: En leser opplyser oss om at oppdateringen også skal gjelde Android-brukere. 

Dette betyr de nye emojiene bak vennene dine: 

Eksempler: 

Slik ser det ut hos oss akkurat nå:


(730)


Oppdatert: Har du også tall ved siden av flamme-emojiene? Vi tipper de indikerer antall dager du har snappet med vedkommende på rad.  

Se også: Slik blir Apples nye, fargerike emojis 

Les mer