Hopp til hovedinnhold
HVA FEILER JANET? (EMI)

Rushet fra scenen til sykehuset

Under lydsjekken før sin Montreal-konsert mandag kveld, ble Janet Jackson plutselig syk. Ifølge en pressemelding gjengitt av Associated Press, skal 42-åringen raskt ha blitt fraktet til sykehus, hvor hun i natt ble overvåket. Hennes presseansvarlige gir ikke mer informasjon om tilstanden, men sier de håper Janet kan sette en ny dato for konserten, som er en del av hennes Rock Witchu Tour.

Janet viser frem sin nye undertøyskolleksjon.

42-åringen fikk ikke dratt til Europa i forbindelse med sitt nye album, og årsaken skal ha vært uenigheter med Universal, som hun nylig forlot. Hennes samboer Jermaine Dupri har en høy stilling i det samme musikkselskapet, og tok med seg Janet fra konkurrenten EMI, hvor han tidligere var ansvarlig for de urbane artistene.

Janets tiende album, Discipline, kom i salg slutten av februar, og har fått en slapp respons. Hennes nye turné har heller ikke fått blitt velsignet med gode anmeldelser. Hollywood Reporter skriver at hennes Los Angeles-konsert minnet om et dårlig Las Vegas-show, med mange fancy effekter og lite innhold. Anmelderen lurer på om det hele var playback.

Tidligere i år måtte Janet avlyse sin direktesendte opptreden på TV-showet Saturday Night Live grunnet sykdom.

Les mer