6 ting man føler på Adele-konsert

2. mai 2016 kl. 00:00
DRONNINGEN (VETLE AGLEDAHL)

På grunn av teite fotoregler fikk vi ikke ha egen fotograf under konserten. Alle bilder er derfor tatt av Vetle Agledahl som satt på første rad, og er snill nok til å dele dem med oss <3

ADELE I TELENOR ARENA HERREGUD. Først kan vi bare si TERNINGKAST FEMTI TUSEN, og så kan vi gå videre med vår veldig objektive konsert-notis.

Det er litt lett å glemme hvor mange massive hits mor faktisk har. Søndag kveld fikk vi kommersiell hjertesmerte rett i ansiktet gjentatte ganger, og det har aldri vært så godt å ha det så vondt. Sånn emosjonelt, altså. For konserten var alt annet enn vond. Fortsetter under

(VETLE AGLEDAHL)

Til deg som var på konserten: Du har sånn cirka ingen sjel om du ikke gråt en skvett da 27-åringen fortalte litt om opphavet til «Someone Like You», og hvordan hun nå har klart å komme over det. <3

Kjempe-sjokkerende nok var det få på anmelder-rekken som spanderte på seg applaus eller allsang. Men det er vel kanskje viktig å være kritisk når man er konsertkritiker, hva vet vi. Vi var i hvert fall på en vill og følsom berg- og dalbane i to og en halv time.

Fortsetter under

(VETLE AGLEDAHL)

Ting du føler på Adele-konsert (uten promille):

? Du får flashbacks til den gangen du ble sviktet av ditt livs største kjærlighet, selv om du har vært singel siden barneskolen.

? Du tenker at du sikkert hadde passet som A-kjendis, for Adele er jo så jordnær og likandes og blir sliten av å løpe rundt. Akkurat som du!

? Du savner ungdomstiden din i London, selv om du vokste opp i Mysen.

? Du skulle ønske at du også kunne gjøre kjærlighetssorg om til pengemaskin, og begynner allerede på 31-bussen tilbake til Oslo å skrive dype tekster om hvor trist livet er.

? Du vil gjerne bli et bedre menneske, fordi du vil gjøre Adele stolt.

Fortsetter under

(VETLE AGLEDAHL)

Ting du føler på Adele-konsert (med promille):

? ALLE FØLELSENE I HELE VERDEN* *Vi var dessverre ikke fulle på konserten, men vi har vært fulle og hørt på Adele før. Så vil tro det er samme opplevelse, bare veldig forsterket.

Som nevnt, terningkast FEMTI TUSEN. 

Gla’-mandag-bonus: Jan Thomas snek til seg ei litta selfie da

(INSTAGRAM.COM/HELENES1)

PS: Du kan se omtrent hele konserten via vår Snapchat frem til klokken 20:00

Se også: Adele prøver å twerke (VIDEO)