♫ Videopremiere: Hitvarsel fra norske Trevis (18)

18. jan 2018 kl. 00:00
HEISANN! (SESONG 1) 
Sivert Brendmoe alias «Hard to Get» sent i 2017. Men førjulsgaven ble ikke til av seg selv, Sivert bodde flere i år i Los Angeles hvor han jobbet hardt med musikken. 
  For en liten uke siden fulgte Nordstrand-gutten opp med den enda sterkere oppfølgeren (synes vi da) «Paranoid».

Sjekk ut vår prat med Oslo/LA-artisten nedenfor videoen regissert av Isaac Yowman, selvfølgelig skutt i tenåringens andre hjemby: 

Hei Sivert! Hvordan har tiden etter slippet av «Hard to Get» vært? 
– Det har vært veldig gøy! Det har vært en mixet følelse av excitement og lettelse. Lettelse fordi man aldri vet om man blir godt tatt i mot, så det har vært godt å se at folk liker musikken og det jeg holder på med.
Videoen følger den forrige, hva er det du ønsker å fortelle med den? 
– I denne videoen prøver jeg å vise at jeg ikke er som hennes tidligere type og at hun kan være trygg rundt meg. Å få henne til å ikke føle seg usikker og paranoid.
Vi så at Millie Bobby Brown begynte å følge deg på Insta. Grattis! Kjenner du henne, eller er hun bare fan? 
– Haha, takk! Jeg var i studio og spilte inn ny musikk da jeg så på mobilen at hun hadde begynt å følge meg. Det kom ganske uventet. Jeg kjenner henne ikke personlig, men vi har en felles venn og vi fant begge ut at vi er fans av hverandre.
Fortsetter nedenfor

blessed to have my security be my +1 at the netflix party 🙏

Et innlegg delt av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Topp tre andre du skulle ønske fulgte deg på Insta?
– @badgalriri
@chrisbrownofficial
@thegr8khalid

Hva handler «Paranoid» om? Handler teksten om en spesiell person? 
– Min nye single «Paranoid» handler faktisk om den samme jenta jeg snakket om i den første singlen min «Hard To Get». Og nå finner jeg ut hvorfor hun lekte så Hard To Get, og grunnen er at hun har hatt en vond opplevelse fra et tidligere forhold. Her forklarer jeg henne at ting kommer til å være annerledes, og at hun ikke trenger være paranoid rundt meg. 
– Jeg slapp også en B-side til «Paranoid» forrige uke, som heter «Ain’t The One». Her prøver jeg å si at jeg ikke kommer til å behandle henne som den forrige fyren. 
– De tre sangene jeg har sluppet så langt, er en del av en større historie på fem låter som handler om den samme jenta. De neste to sangene jeg kommer til å slippe, vil fullføre historien.

Hvordan skal du erobre verden i 2018? 
– Haha. Jeg har faktisk aller mest lyst til å gjøre mye mer her i Norge før jeg ser på resten av verden. Hadde vært kult å ha flere sanger på radioen, opptre på TV-show og ha konserter rundt om i landet. Alle må jo begynne et sted og Norge føles veldig rett 🙂  
Se også: Ikke sett forgjengeren? Her er «Hard to Get»-videoen