♫ Thomas Eriksen debuterer som Earwulf med G-Eazy

18. nov 2016 kl. 00:00
GERARD EARL«G-EAZY» GILLUM & THOMAS «EARWULF» ERIKSEN (SONY, INSTAGRAM)

Hvem er kjekkest av G-Eazy og Earwulf alias Thomas Eriksen? Gud vet. Det eneste som er sikkert er at begge er flinke + at de i dag slapp singel sammen. California-rapperens nyeste utgivelse er «Some Kind of Drug (Earwulf Remix)» feat. Marc E. Bassy. – Det er stas at G-Eazy slipper denne som sin nye singel, han har et stort momentum om dagen, forteller Thomas til 730. Rettelse: Forteller Earwulf til 730. Hvorfor dette navnet? – Vel, jeg ville ha en slags ny start og da passet det bra med et nytt navn. Jeg er voksen nok til å være fan av 80-tallsserien Airwolf, så jeg laget min egen vri. Den Oslo-baserte ringreven/ulven er for tiden i Los Angeles hvor han har hatt sessions-maraton i flere uker.

LA er et suverent sted for folk som lager musikk; det føles som om alle er her, så hvis man står på så kan man få gjort veldig mye. Jeg har hatt noen veldig lange, bra dager med en haug av dyktige artister og låtskrivere, og jeg gleder meg til å snart komme tilbake.

Jason Derulo og Thomas slapp nettopp «Kiss The Sky»

Hah! Se G-Eazy vurdere norske rap-videoer