♫ «thank u, next» på norsk!

23. des 2018 kl. 00:00
<3 (ISABELL WEDIN)

<3 (ISABELL WEDIN)


Julen er her, og uansett om du har gledet deg eller ikke, er det en glede for oss å si at julegaven fra Sondre Lerche endelig også er her.
 

På niende år på rad har Sondre gravd litt i skuffen blant noen av årets største hits, funnet en han vil covre og gitt oss denne julegaven. På selveste lille julaften.


Som alltid har han vært i studio med Bergen-sjefen Matias Tellez, som har både produsert, mikset og mastret, og de jobbet hele dagen i går med å få den like nydelig som vi alltid forventer.

I høst teamet Sondre opp med Fantorangen og lagde musikken til den superpopulære NRK Super-serien, men nå er han altså tilbake for den litt eldre fansen.
 


For to år siden ga godsnutene oss Ariana Grandes «Into You», i fjor fikk vi Selena Gomez’ «Bad Liar» og i år er de igjen tilbake med Ari.


Nå får vi altså høre «thank u, next» på norsk! Thank you for det. 


Les Sondres egne ord om årets gave mens du hører på den:– For det første er det en dødsfin låt, dødsfine akkorder rett i min gate, og med en tekst og varme som har inspirert mange.


– Det føltes ikke riktig å synge den på engelsk i hennes versjon, eller å forandre på navn og detaljer på engelsk, så derfor har jeg oversatt og omdiktet den til norsk, løst inspirert av originalen. Skrev teksten i natt, og det gikk av seg selv. Det var slik det skulle være.


– Jeg vurderte to andre Ariana-sanger i år. «
No Tears Left to Cry», som jeg egentlig hadde bestemt meg for, og «R.E.M.», som er favoritten på platen. Men når jeg satt meg ned og klimpret på låtene og så på teksten i går så var det som om «thank u, next» snakket til meg, og det ble bare naturlig å skrive den om til norsk, og til min historikk.


Vi er hvertfall veldig takknemlige for gaven og låtvalg, og føler julefreden endelig har senket seg. <3


Se også: Julespesial av Carpool Karaoke 🎁