♫ Ny powerduo? Norske tenåringstalenter teamer opp

20. sep 2016 kl. 00:00
OBLIGATORISK SHOW FOR KOMMENDE STJERNER (INSTAGRAM) 

OBLIGATORISK SHOW FOR KOMMENDE STJERNER (INSTAGRAM) 

gav ut album nummer to som 13-åring (!) og briljerte i Stjernekamp for to år siden, før hun var med i MGP i 2015. I disse dager er Raylee å se på den berømte Skal vi danse-parketten til TV 2. 


Les også: Turab (17): – Astrid Smeplass er for meg som Tone Damli er for Kaveh, shamener?

Nå har radarparet slått seg sammen og kokt ihop en søt feelgod-låt, som mang en popstjerne/rapper-duo kan misunne. Sandra og Philip anno 2016? 

Lytt til «Bare vi» via Spotify, og les vårt mini-intervju med flinkisene under.

Hei Turab! Hvordan er det å samarbeide med Raylee?

– Det er utrolig gøy! Hun er en veldig dyktig sanger, samtidig som at hun er meget hyggelig og imøtekommende 🙂
Hun er alltid glad, noe som gjør det motiverende å jobbe med henne, og jeg ser frem til flere samarbeid! 😀

Sangen handler om kjærlighet… hvordan står det til med kjærlighetslivet ditt?

– Vel, akkurat nå har jeg startet å studere, og det er over 100 jenter i klassen min hehe ;))

– Neidaa, men jeg har lagt den delen av livet litt til side og fokuserer mye på både studier og musikk. Så for meg, er det en positiv ting og jeg føler det går ganske bra 😀

Saken fortsetter under

A photo posted by T U R A B (@turabawan) on


Det beste ved å jobbe med Raylee?

– Det er vel at jeg får utfordret meg selv på nye måter. Det liker jeg veldig godt. Det er alltid et pluss for meg å ta steg ut fra komfortsonen, slik at jeg oppdager nye måter og sounds jeg kan jobbe med.

Hva er din 5-årsplan?

– Om fem år er jeg utdannet sosionom, og en etablert artist og produsent i Skandinavia ❤

Hva handler sangen om?

– Det er en veldig gladlåt som handler om kjærlighet og det å ha det gøy. Samtidig at man skal oppleve ting sammen en man er glad i. Låta minner meg om et varmt sted i Sør-Amerika hvor man kan sippe en iskald cola <33 idyll!

Saken fortsetter under

A photo posted by RAYLEE (@rayleeofficial) on


Hei Raylee! Er det gøy å jobbe med Turab?

– Samarbeidet vårt er veldig nytt og spennende. Han virker som en jordnær og gøyal fyr. Gleder meg til å bli bedre kjent med ham gjennom dette.

Men hallo, du er med i Skal vi danse! Fortell.
 
– Det er helt fantastisk!!! Jeg får utfordret hver millimeter av meg selv hver eneste uke, og det er utrolig spennende!! Målet mitt med Skal vi danse, er å være med lengst mulig. Jeg ønsker å lære meg ulike danseteknikker og -stiler, og på den måten kombinere dette med musikken min.

– Dansen gir meg motivasjon, glede, frustrasjon, ja alle følelser du kan tenke deg, og jeg trenger ulike måter å få ut disse følelsene på. Ikke bare gjennom musikken. Dette kan jeg kombinere. Jeg er full av energi, og denne energien trenger jeg å få ut. Nå får jeg det gjennom Skal vi danse.

Saken fortsetter under

A photo posted by RAYLEE (@rayleeofficial) on


Det beste ved din rappende motpart?

– Det er at han er ung, full av pågangsmot, og at han ønsker å skape musikk for alle aldre!

Hvor er du om 5 år?

– Om 5 år sitter jeg på en kafé med en kaffelatte, og legger en videre 5 års plan med musikken 😀

Se også: ♫ Raylee (18) om den sterke forelskelsen