♫ Memphis-gutt med OnklP & Joddski via Molde

4. des 2015 kl. 00:00
WYTE, PIZZLE OG UNGE ØRNES (HYPNOTIZE MINDS, KNIRCKEFRITT, MOSVOLDDALEN)

Etter singelen med Jim Jones fra Dipset så vender Kholebeatz snuten til Sørstatene og teamer opp med Lil Wyte; rapperen som hang med den en gang så beryktede Three 6 Mafia (hvor Juicy J var medlem).

Throwback:

Wytes kliss nye singel og video:

OnklP og Joddski er også med på den norske singelen, som passende nok heter «Still Sippin’».
Hør den nedenfor praten med Molde-produsenten og Bodø-ringreven.
– Jeg har lenge vært fan av Lil Wyte, verdens feteste white-trash-rapper i mine ører, så jeg tok kontakt og viste til Project Pat-låta jeg produserte, sier Kholebeatz til 730.
KHOLEBEATZ (MAKE IT)
– Lil Wyte leverte et fett vers hvor han hyller Tennessee og sin nylig avdøde kompis Lord Infamous.

Joddski sier at han digger produksjonen til det norske arbeidsjernet.

– Jeg liker spesielt gitarsoloen som sender tankene til gammel 8Ball& MJG, et av mine virkelige favorittband siden midten av 90-tallet. Jeg er jo selvsagt enormt begeistra for Three Six Mafia (eller Free Sex Mafia som Dagbladet eller noen klarte å kalle dem), så å få spytte på samme låt som Lil Wyte kunne jeg ikke la gå fra meg. Jeg inviterte med OnklP, som var den jeg følte best kunne komplimentere denne.

– Pål og reflekterer vel begge over våre respektive «hjembyer» Bodø og Lillehammer, i tillegg til våre adopterte hjemby Oslo. Jeg snakker også om min avdøde partner Mad Dada, som døde før han rakk å gi ut noe plate, men som Jan Steigen og jeg blant annet hadde band sammen med på 90-tallet.

Låta er hentet fra Kholebeatz’ kommende album Factory Sealed IV.

Moldenseren er også aktuell med «Buck Up!» med kanadiske Pimpton. Se videoen via Vice.
Hør «Still Sippin» her:
Se også: Norsk rapper måtte slette musikkvideo – mistet nesten dagjobben 🙁