♫ Kjartan Lauritzen om livet som fenomen ♥

16. jun 2017 kl. 00:00

– Det er seriøst sjukt digg!!!

Et innlegg delt av Kjartan Lauritzen (@kjartanlauritzen)Festival- og fredagskongen Kjartan Lauritzen er ifølge seg selv fenomenal, så det skulle jo bare mangle at han skrev en låt om det <3 

I dag slipper godgutten fra Balestrand endelig ny musikk, se vår prat med Per Áki Sigurdsson Kvikne (somhanegentligheter) nedenfor. 

PS: På lørdag ser du Kjartan Lauritzen på Bergenfest, og han har lovet å dele litt av den deilige dagen sin via 730s Snapchat. Følg oss heeeeeer eller bare legg til @www730no manuelt. 

Hør og nyt «Fenomenet» (som multitalentet har produsert selv) her: Hei Kjartan! Hvordan føles det å være et fenomen? 
– Hei 730, hyggelig å møte dikka igjen 🙂 veldig koselig!!! å være eit fenomen er seriøst sjukt digg!!! eg kan gjer ting som ingen andre kan (fly, være ein båt osv.) eg kan og starte kjennskap til andre fenomen som aurora borealis og lyn ved eksplosiv vulkanisme. 
Topp tre fenomener utenom deg selv? 
– TILFELDIG REKKEFØLGE!!!!!
1. lyn ved eksplosiv vulkanisme ser jævlig fet ut og er ein jævlig bra fyr!
2. tar med eit lokalt talent. det legendariske fenomenet i hessdalen 
3. min bror dobbel regnbue som blei youtube-kjendis over natta noken år tilbake! forbanna rå fyr
Har du hørt eller sett noe fint i det siste? 
– ja, eg hadde ein sjukt fin opplevelse her om dagen. to veldig små gutter kom bort til meg og holdt hendene ut fordi dei ville ha klem. midt i den gode klemmen så sa dei at dei likte musikkvideoene mine og at eg var kul. *hyler* 
Hva liker du best med deg selv?
– at eg tørr å være ein båt når andre vil eg skal være ein bil. 

Fortsetter nedenfor

meg og broren min

Et innlegg delt av Kjartan Lauritzen (@kjartanlauritzen)

Du får mye kjærlighet om dagen. Har det gått til hodet på deg ennå? 
– min far seier at eg må faen holde beina på jordi, og ein skal alltid gjer som far seier. eg merker vertfall ikkje noke personlig, men kanskje folk hvisker og tisker bak ryggen min at eg har forandra meg som faen. BEYONCÉ HAD ONE OF THE BEST VIDEOS OF ALL TIME!!!!!!!!! 
Du er booket til mange festivaler i sommer. Hvordan er du selv på festival? 
– jeg har på meg kule hatter og fine klær som er på mote. Jeg går på festival i et håp om at MASSE folk skal komme bort til meg og kommentere hvor fin jeg er ;D største drøm: havne på minmote, femelle eller stylista sine lister over årets festivalmoter. da hadde jeg seriøst mistet det!!! IIIIK!!!! ellers pleier jeg å gå rundt å drikke på økologisk cider og klikke på folk som danser for voldsomt i publikum…. 

Du virker som en fyr som sitter på mye visdom. Har du noen gode råd til 730s lesere? 

– vær snille med kvarandre og spør ein ven eller ein bekjent om alt går bra. hold rundt noken og sei «fy faen, eg er so forbanna glad i deg, bro» 
takk for ein koselig prat 730, vi snakkes <3 
#fenomenet 

Se også: FREDAGSFJAS med Kjartan Laurtizen