♫ Cezinando:– Kjærlighet er jo så skummelt å snakke om…

8. jun 2017 kl. 00:00

særdeles vakker video til den særdeles vakre låten «Håper du har plass». I dag slipper 21-åringen fra Oslo en verdig, og kanskje litt annerledes, oppfølger.

«Vi er perfekt men verden er ikke» er en kjærlighetslåt, produsert av Ole Torjus Hofvind fra Rytmeklubben og selvsagt skrevet at superstjernen selv. Med denne låten viser han en ny side og en ny sound. Selv om uttrykket fortsatt er den Cezinando vi alle kjenner og er skikkelig glade i.

Lytt til «Vi er perfekt men verden er ikke», og les kort prat med Cezinando under.

Hei Cez! Hva tror du fans kommer til å tenke om «Vi er perfekt men verden er ikke det»?

– Det er jo det store spørsmålet, da. Det er selvfølgelig mye følelser rundt å skulle følge opp noe jeg har fått så mye kjærlighet og vakre ord for som «Håper du har plass». Men jeg tror det mange hører i den er ærlighet og sårbarhet og det vet jeg at denne har også. Selvom den sonisk er helt annerledes.

Hvordan ble låten til?

– Det ble til en litt kald og blå januar-kveld i et studio i Storgata i Oslo med Ole Torjus. Produksjonen er jo veldig lavmælt og ble til veldig fort, men innen OT hadde grunningen på plass hadde jeg skrevet ferdig låta. Ofte bruker jeg noen timer på å skrive en tekst, men akkurat denne bare rant ut av meg. Hvis det er lov å si 🙂 Sånn er det jo noen ganger når man har noe på hjertet. Uavhengig av om man skal skrive en låt.

Hva handler den om?

– Det er en kjærlighetssang. Jeg vil helst spare den fulle tanken bak til en gang jeg uttaler meg muntlig og kan gjemme meg litt bak masse «liksom»-er og «på en måte»-er. Kjærlighet er jo så skummelt å snakke om. Eller, jeg vet ikke, jeg. Samma det. Jeg tror dette er første gang jeg er nervøs for å slippe en låt.

Se også: FESTIVALFJAS: RYTMEKLUBBEN 💕